12:35 ч.

07.09.17

1 мин.

0

0

0

Езикови приключения за деца и ученици в Berlitz

от редактор |

Езикови приключения за деца и ученици в Berlitz

Berlitz обучението ще потопи децата в изучавания от тях език, ще им помогне да говорят и използват чуждия език с лекота и увереност, ще разшири кръгозора им и ще им помогне да опознаят света с неговото многообразие.


Интересните, съвременни и интерактивни програми по английски, немски и испански език ще превърнат обучението в удоволствие и в истинско приключение за учениците с бързи и дълготрайни резултати.


Свържете се с Berlitz София за повече информация на www.berlitz.bg


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент