Обама целуна чужда жена

Обама целуна чужда жена | StandartNews.com

Чикаго. Американският президент Барак Обама не остана длъжен на ревнив годеник по време на гласуването за членове на Конгреса в понеделник. Докато пускал вота си заедно с непозната млада жена, покрай Обама минал годеникът й Майк Джоунс и му подметнал: "Господин президент, не закачайте приятелката ми!" Жената Ая Купър се притеснила и се извинила на президента, но той имал последната дума.

"Сега наистина ще има за какво да ревнува", казал Обама, прегърнал и целунал момичето по бузата. 

"Знаех си, че ще се прави на умен", каза Купър за приятеля си в опит да го извини и се оправда, че не е знаела какво ще подметне. 

"Не съм планирал нищо такова", отговори Обама на ревнивеца и се пошегува, че Джоунс е пример за "брато", който иска да те засрами без причина. Според президента за момичето ще остане забавната история, която да разказва на близките си. Той предположи, че думите й ще бъдат: "Майк е такъв глупак! Но за щастие президентът беше мил, така че всичко е наред". 

"По бузата, само по бузата - моля те, Мишел, не ме гони - само по бузата!", настояваше Ая Купър пред журналистите.

В понеделник беше първият ден от ранното гласуване на изборите за членове на Конгреса и президентът даде вота си публично, за да стимулира избирателите на Демократическата партия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай