Моуриньо захапа жената на Бенитес

Моуриньо захапа жената на Бенитес | StandartNews.com

Жозе Моуриньо обича да води медийни войни с други специалисти. Този път под мерника на португалския специалист попадна по-различна жертва. Става дума за съпругата на Рафаел Бенитес, която сподели, че на мъжа й се налага да чисти бъркотиите на Жозе в трети пореден отбор. Изказването на Монтсе Бенитес бе в хумористичен контекст, но явно Моуриньо не го е приел така. Той дори си позволи подигравки относно теглото на испанския си колега.

"Дамата е леко объркана. Нейният съпруг отиде в "Челси", за да замени Роберто ди Матео, а в "Реал" наследи Карло Анчелоти. Единственият клуб, в който той ме е наследил, е "Интер", където за шест месеца разруши най-добрия отбор в света", каза Моуриньо.

"Ако тя се грижеше повече за диетата на своя съпруг, нямаше да има време да говори за мен", в типичния си стил довърши мениджърът на "Челси".

От своя страна на днешната пресконференция на "Реал" Рафа Бенитес се опита да тушира напрежението. Той сподели пред медиите, че е готов да спори с Жозе Моуриньо само за футбол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай