Легенди качиха Бербо на Олимп

Легенди качиха Бербо на Олимп | StandartNews.com

Може да вкара и с нос, четка го Никос Вамвакулас

Димитър Бербатов предизвиква истинска истерия в Гърция и коментарите по негов адрес не секват. Днес във всеобщата лудница около новия играч на ПАОК се включиха и две футболни легенди на южната ни съседка. Става дума за Никос Вамвакулас и Йоргос Кудас. С думите си те качиха Бербо на Олимп, дори преди той да е дебютирал за "черно-белите" от Солун. "Той е играч, който може да вкара гол с всяка част от тялото си, дори с нос и ухо. В ПАОК трябва да знаят с кого си имат работа и да се научат да играят според него. Ако това стане и се получи връзката между Бербатов и останалите, ПАОК ще има страхотно нападение", прогнозира Вамвакулас пред местното радио "Спорт ФМ".

Живата легенда и най-обичан футболист от агитката на ПАОК Йоргос Кудас пък заяви: "За мен е чест и огромна почит такъв играч да носи моя номер 10 в ПАОК. Това все пак не се отнася до мен, а до клуба. Те са решили да му дадат номера, дано да са прави. Но аз се надявам, не, аз вярвам, че този трансфер ще промени историята на ПАОК. Бербатов може да се превърне в легенда", сподели 69-годишният Кудас, който в кариерата си има над 500 мача с екипа на ПАОК за повече от 20 години на "Тумба", като не е играл никъде другаде.

Междувременно се разбра, че Митко няма да дебютира за солунчани в идния мач срещу "Верия" другия уикенд. Той все още не е в добра кондиция и треньорът Игор Тудор предпочита да го съхрани за домакинството на "Тумба" срещу АЕК.

Чакаме Митко в ЦСКА

обяви Димитър Пенев. Легендарният треньор избълва куп бисери в свойски стил в предаването "Събуди се" по Нова тв. "Бербатов е към края на своята кариера, но, дай Боже, още пет години да участва. Всички слушахме, че го търсеха в Германия, Италия. Все пак той не е собственик на "Ман Юн" или "Ливърпул" и затова не играе при тях", изригна Пенев.

И добави: "Имах разговор преди повече от седмица с Бербо и негови роднини, защо отново не дойде в ЦСКА, както навремето пристигна на 15-16 години. Същевременно и нашите фенове ще му простят. Знаете преди години за отношението към него, особено когато пропусна на "Герена" едно 100-процентово положение и не остави много приятни впечатления". Димитър Пенев коментира и ситуацията в ЦСКА: "Почти всеки ден минавам през "Армията". Разговарям с шефовете на клуба, защото не знам по книга кои са президенти. Към този момент няма яснота. Това, което се коментира по пресата, вероятно може да се случи", отсече той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай