"Лацио" иска герой за "Лудогорец"

"Лацио" иска герой за "Лудогорец" | StandartNews.com

Терзиев и Десподов от "Литекс" в плановете на римляните

Бърз трансфер в чужбина може да направи един от героите за "Лудогорец" в Шампионската лига Георги Терзиев. Защитникът, който наказа "Ливърпул" за 2:2 в последните минути, е влязъл в полезрението на "Лацио". Попадението бе негово първо с екипа на "орлите", след като пристигна от" Черноморец" през август 2013 година.

Поради травми Терзиев има само 18 мача в "А" група и 8 в евротурнирите с екипа на шампионите. Според всички специалисти обаче 22-годишният Георги е бъдещето на националния ни отбор и скоро няма да има кой да го мръдне от титулярното място. Едва ли обаче "Лудогорец" ще се раздели лесно с един от най-перспективните си играчи. Босът Кирил Домусчиев вече заяви твърдо, че смята дори да подсили "орлите" за следващата атака на Шампионската лига. Разбира се, преди това тимът от Разград трябва да защити титлата си у нас.

Новината за интереса на "Лацио" съобщава журналиста Джанлука ди Марцио, който е специалист №1 по трансферите на Апенините. За другия набелязан се знае още от лятото - Кирил Десподов от "Литекс". Нападателят, набор 1996, беше близо до трансфер на "Олимпико" преди няколко месеца. Тогава спортния директор Игли Таре се разбра с играча, но от Ловеч показаха документ, че талантът е подписал професионален контракт. Така отказаха "орлите", които мислеха да го вземат за компенсация от около 300 000 евро, тъй като няма 18 години. "Литекс" поиска около милион евро от двукратните шампиони на Италия. Това спря трансфера. Десподов, който е юношески национал, има един гол от пет мача, но общо само 107 минути този сезон в "А" група.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай