BBC: Юнайтед уреди Радамел Фалкао

BBC: Юнайтед уреди Радамел Фалкао  | StandartNews.com

Манчестър. Манчестър Юнайтед се разбра с Монако за привличането на Радамел Фалкао. Нападателят ще акостира за една година под наем на „Олд Трафорд", като преди това трябва да изкара задължителните медицински тестове. Новината съобщава BBC Sport.

28-годишният партньор на Димитър Бербатов в атаката на монегаските бе пращан в редица отбори през летния трансферен прозорец, като в крайна сметка ще облече екипа на бившия тим на българина. Според различните спекулации Фалкао бе близо до Манчестър Сити, Арсенал, Ювентус и Реал Мадрид. Вчера се появи и снимка на Фалкао, позиращ с фланелка на „белия балет", но по-късно в Twitter колумбиецът обясни, че това е било монтаж.

В събота се очакваше Фалкао да поведе атаката на Монако срещу Лил, но вместо това остана извън групата на отбора, а Бербатов бе титуляр.

В същото време, спортните агенции съобщават, че Хавиер Ернандес е много близо до това да смени Юнайтед с Реал Мадрид. Очаква се развитие до края на днешния ден, когато затваря и трансферния прозорец в Европа.

Том Клевърли също ще напусне Юнайтед най-вероятно в посока Астън Вила.

Шинджи Кагава пък се завърна в Борусия Дортмунд.

До края на деня се очаква потвърждение и за трансфера на Дейли Блинд в Юнайтед.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай