Затварят "Армията" за ранен полицай

Затварят "Армията" за ранен полицай | StandartNews.com

Сектор "А" на "Българска армия" хлопва кепенци за един мач заради хулиганщината на феновете в Борисовата градина. За следващото си домакинство "ЦСКА-София" ще играе на частично затворени централни трибуни след инцидента с полицай след мача с "Черно море". Униформеният беше ударен с предмет, хвърлен от феновете и се озова в болница. Освен имуществената санкция от 300 лева отборът на Гриша Ганчев е глобен с допълнителни 2300 лева и общата санкция набъбва на 6300 лева. На практика обаче тимът се спаси от мач без публика.

Пордължава и скандалът около отстраняването на Борис Галчев от групата за мача с "моряците". Ръководството на "ЦСКА-София" обяви с декларация причините, поради които Галчев и Павел Головодов са отстранени съответно от първия и дублиращия състав на червените. В нея се казва: "Поради зачестилите спекулации около футболисти на ЦСКА, Ръководството на клуба желае да внесе яснота по случаите, за които се изписа доста последните дни:

- Борис Галчев е наказан да не попада в групата до второ нареждане заради системно нарушаване на вътрешния правилник. Борис Галчев нееднократно бе предупреждаван за поведението си, но той не взе мерки и това породи проблем с единия от собствениците;

- Павел Головодов е отстранен да не попада в групата на дублиращия отбор до второ нареждане заради системно нарушаване на спортния режим, спортния морал и етиката - добродетели, които трябва да притежава всеки един млад спортист.

Всички треньори, футболисти и ръководители в клуба трябва да разберат и осъзнаят, че да работиш за най-успеншния клуб в България - това е отговорност, дисциплина и ред!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай