В ЦСКА вдигат цените на билетите за мача с „Лудогорец"

В ЦСКА вдигат цените на билетите за мача с „Лудогорец" | StandartNews.com

В ЦСКА вдигат цените на билетите за предстоящия мач от първенството срещу „Лудогорец", който ще се играе на 9 май събота от 20:00 на стадион „Българска армия".

От ръководството обявиха, че пропуските за „Сектор Г" ще бъдат по 7 лева. В „Сектор В" цената за един билет ще е 10 лева, а за „Сектор А" 15.

На официалния сайт на „армейците" ЦСКА призова за подкрепа в предстоящия мач срещу „Лудогорец":

Армейци,

От утре в продажба във фен магазина на стадион "Българска армия" ще бъдат пуснати билетите за срещата ЦСКА - Лудогорец. Магазинът е с работно време от 10:00 до 18:00 часа. В деня на мача (09.05), касите на "Спортна София" и до магазина ще бъдат отворени от 14:00 до 20:45 часа.
Цени на билетите:

– Сектор Г – 7 лв;

– Сектор В – 10 лв;

– Сектор А - 15 лв;

Желаещите да наблюдават мача от VIP-ложа могат да закупят билет от административната част на „Армията", Търговския отдел на 1-ия етаж, 4-та стая. Цената на пропуска е 70 лева. За допълнителна информация –02/ 866 89 03.

В тези тежки времена ЦСКА отново има нужда от вас! Отново трябва да покажете на всички защо сте най-обичащите и най-верните фенове, защо сте ИНСТИТУЦИЯ! Защото, Армейци, ЦСКА е велик клуб заради своите привърженици, заради всеки един от вас!

Всички много добре знаем какво е финансовото състояние на любимия ни отбор, който се бори за своето спасение, а борбата още не е приключилa. Клубът се нуждае от спешни плащания и поради тежката финансова криза завишаваме леко цените на билетите. Вярваме, че този ход няма да ви спре да посетите мача, а ще ви амбицира още повече! Ние сме сигурни, че всички заедно ще напълним „Армията" и ще покажем на всички какво име е ЦСКА!
 

Очакваме ви в събота на стадиона, за да покажем несломимия армейски дух и да превърнем мача в един празник и червен триумф. ЦСКА никога не се предава!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай