Топузаков: Една загуба не бива да ни отчайва

Топузаков: Една загуба не бива да ни отчайва  | StandartNews.com

Разград. Наставникът на "Левски" Елин Топузаков коментира впечатленията си от мача с Лудогорец, загубен от "сините" с 0:2.

"Според мен, който вкараше първи гол, щеше да спечели това дерби. За съжаление ние изпуснахме изгодни ситуации. След първия гол изгубихме вяра в силите си, че можем да изравним или обърнем мача. Беше рано, имаше още време, но не можахме да се организираме и да осъществим натиск", заяви Топузаков.

"Доволен съм от себераздаването и от борбата. Оттам нататък имаше неща, които куцаха. Прибързано ритахме топката напред, нямаше стройни атаки, които да развием атаките по фланговете, така че в това отношение има какво да работим. Не искам да коментирам съдийството, не съм го коментирал и преди. Дузпата ни прекърши ентусиазма. Не мога да кажа дали я имаше или нямаше, защото гледам мача до страничната линия", каза още Топузаков.

"Напрежение в "Левски" винаги ще има независимо от резултатите. Идва следващият мач, остават още срещи до края и ако играем добре и печелим, можем да постигнем целта си. Една загуба не бива да ни отчайва", добави Топузаков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай