Стоев: Вадя "Лудогорец" от летаргичния сън

Драконовски мерки за сигурност преди мача със "Слован"

Стоев: Вадя "Лудогорец" от летаргичния сън | StandartNews.com

Разград. Новият треньор на "Лудогорец" Стойчо Стоев обяви на първия си брифинг, че ще вдига играчите от "летаргичния сън, в който са изпаднали". Преди реванша срещу "Слован" в ШЛ от 20,30 часа утре вечер в Разград наставникът призна, че ще се довери на Георги Дерменджиев за тактиката и титулярите: "За мача със словаците и за следващата среща с "Черноморец" ще разчитам на схемите и тактиките на Дерменджиев".

Стоев все пак разкри, че има представа с какви футболисти разполага: "Тя е бегла, по-обстойна ще стане в процеса на работа. Аз тези момчета ги познавам. Бил съм треньор на отбори срещу тях. Не са случайни футболисти. Тепърва ще ги опознавам както като спортно-технически характеристики, така и като чисто човешки". Бившият треньор на "Монтана" и "Миньор" разкри и на какво ще залага: "Всеки си има някакви виждания за футбола. На мен стилът на "Лудогорец" ми харесва. Този контрол на топката е добър. Имам своя визия за някои неща".

Междувременно стана ясно, че полицията в Разград предприема железни мерки за сигурност днес. На публиката ще бъде позволено да влиза на стадиона само с фенските артикули на "орлите". Няма да се разрешава внасянето дори на бутилки с минерална вода. Тези, които искат да се разхлаждат с напитки, ще могат да си купуват разхладителни от фирмите за кетъринг. На мача няма да бъдат допускани и правостоящи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай