Стоев: Рано е да говорим за шампионската титла

Стоев: Рано е да говорим за шампионската титла | StandartNews.com

Твърде рано е да се говори за шампионската титла. Това заяви пред DiemaSport2 треньорът на "Левски" Стойчо Стоев, след като снощи "сините" победиха "Литекс" с 2:1.

„Мачът бе труден. В последните мачове Литекс вървеше във възходяща линия. Изключително съм доволен от това, което играчите дадоха на терена. Тази публика също заслужава тези момчета, които се раздават за нея", коментира той.

„Работим добре в дефанзивен план. Това е заслуга на целия отбор. Има прекалено много кръгове. Хубавото е, че в такива мачове показваме, че "Левски" израства като отбор. Това е много важно. "Левски" винаги се цели в шампионската титлата. Един голям отбор трябва да издържа напрежението", каза още Стоев и уточни, че е хубаво футболистите му да показват "възходяща линия в играта си".

„Аз усещам настроението, като желание да спечелим всеки мач. Това много ме радва", добави треньорът.

"С последните победи играчите вече са по-уверени в себе си. Един отбор има по-голямо самочувствие, след като започне да печели", заключи Стоев.

При нас всеки мач е тест и с "Литекс", и с "Лудогорец", и с Черно море. Всеки отбор може да вземе точки от така водещите се по-силни. Важното е, че днес победихме, заключи треньорът на "Левски" и благодари на публиката за подкрепата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай