Шефове на "Ботев" се карат за Вуцов

Шефове на "Ботев" се карат за Вуцов | StandartNews.com

Изпълнен с напрежение бе вчерашният ден в базата на "Ботев" в Коматево. Извънредно събрание на УС на клуба заседава 5 часа. "Стандарт" научи, че единствено обсъжданата тема - дали да бъде изгонен или не Вили Вуцов, е предизвикала мощни скандали. Половината шефове на "канарите" искат Вуцов да бъде натирен още преди мача с "Локо" (Пд) в сряда. Останалите стоят зад гърба на треньора и искат да му се даде кредит на доверие. Те вярват, че може да класира тима в топ 6 и да отстрани кръвния враг за Купата.

Самият Вуцов бе привикан на заседанието, за да даде обяснения за двете поредни загуби с по 0:3 от "Левски" и "Славия". Наставникът е бил разпитван и дали има търкания с отделни играчи.

Крайното решение за съдбата на Вили Вуцов в "Ботев" e да му се гласува доверие, но с 2 условия. Първото е да класира тима напред за Купата, а второто да разбие "Хасково" в неделя и да вземе нещо от гостуването на "Лудогорец".

Роналдо дебютира за "канарчетата"

в мача на дубълите на "Ботев" и "Славия" вчера. Даниел Златков, който е по-известен като Бг Роналдо игра 60 минути за "жълто-черните" за победата с 1:0 в Коматево. Златков от няколко месеца е собственост на "Ботев", но досега лекуваше контузия, която не му позволяваше да играе. Договорката му с тима е да взима заплата едва от месец декември, когато ще има реален принос за пловдивчани.

Скриха "смърфовете" преди дербито

на Пловдив срещу "Ботев". Играчите на "Локо" тренираха при закрити врата, както ще бъде и днес на "Лаута". Всички играчи на "черно-белите" са на разположение на треньора Христо Колев - Бащата. Изключение прави само контузеният защитник Диян Молдованов, който и без това ще бъде наказан в мача за Купата заради червения картон, вдигнат му от съдията Станислав Ставров след края на мача с "Черно море" (1:1).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай