Роналдо: Щом съдията е дал дузпите, значи е имало

Роналдо: Щом съдията е дал дузпите, значи е имало | StandartNews.com

София. "Щом съдията е отсъдил втората дузпа, значи е бил прави", каза звездата на "Реал" (Мадрид) Кристиано Роналдо.

Реал Мадрид победиха Лудогорец с 2:1, а Роналдо първоначално изпусна дузпа, но след това отбеляза попадение за тима, след като съдията свири втора дузпа за "кралския тим".

"Лудогорец е добър отбор, който се бори много, освен това футболистите им ритаха много, но ние все пак взехме трите точки. Ако съдията е преценил, че е втората дузпа е честна, значи е така. Така или иначе компенсира гола ни, който го имаше, но реферът не го зачете. Започнахме мача много концентрирано. Понякога не започваме по най-силния начин, но все пак победихме и това е най-важното", каза Роналдо.

Роналдо успокои, че се чувства добре, въпреки че се контузи по време на мача. Все пак португалецът допълни, че повече яснота около състоянието му ще има след ден. Колкото до самата среща, която испанският гранд спечели с 2:1, лидерът на „белите" обясни, че този двубой ще остане в миналото, като допълни, че най-важно е, че тимът ще мине напред.

„Ще видим как съм утре, мисля, че не е нещо сериозно. Получих удар и първоначално се притесних."

На въпрос защо българският отбор е стигнал до толкова много положения Роналдо отговори: "Не видях да имат толкова възможности. Това са ситуации, които могат да се случат. Те са добър отбор с добри футболисти и почти победиха "Ливърпул". Това беше много хубав мач от наша страна, но тези срещи понякога се развиват и по този начин", заяви португалецът.

Роналдо обясни, че не знае как да оцени положението с пропуснатата дузпа. "Не знам дали аз пропуснах или вратарят я спаси. Видях, че той имаше много добри реакции. Винаги, когато се засилвам за дузпа, имам предимство, но вратарите са, за да спасяват. При втората дузпа не успя да я стигне."

Португалецът беше попитан и дали го е смутила публиката, след като няколко пъти мощно скандираше името на Лионел Меси, за да го дразни. "Имам 12-годишна кариера и нищо не ме притеснява."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай