Люпко на оглед за нови в "Б" група

Люпко на оглед за нови в "Б" група | StandartNews.com

Люпко Петрович тръгна на оглед за родни играчи и в "Б" група. Треньорът на "сините" цъфна в Плевен, където "Спартак" посрещна "Локо" (Сф). Преди това той привика футболистите за тренировка на "Герена" сутринта, а след това ги пусна в почивка до днес вечерта. "Не ви ли писна да ме сменяте? Всички го правите. Още от първият ми ден. То не бе една седмица, втора, трета. Е, на, тук съм", обяви той пред журналистите след погрома с 4:0 над "Славия". Играчите на "Левски" пък посветиха победата на един от собствениците си - Иво Тонев. "Животът му има смисъл само когато бием", обяви вратарят Боян Йоргачевич, който привлече на "Васил Левски" и агитка от родната си Сърбия.

"Наказанието на Прохазка е ясно - смешно. Явно ядосахме много хора с целите, които сме си поставили", обяви пък председателят на УС Николай Илиев след срещата. "Хората искат точно това - "Левски" да атакува и да вкарваме доста голове. Имахме разговор с играчите по този въпрос и си казахме нещата", каза още бившият защитник на "Левски".
Антонио Аниете пък не бе на себе си от радост, след като даде тон за победата над "белите" с попадението си в 21-ата минута. "Нищо не може да се сравни с това да вкараш гол за "Левски". Просто не мога да обясня това чувство. Благодаря ти, Господи, за тази победа! Само "Левски"!", написа той във "Фейсбук".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай