Гаф пак прати Гаджев на улицата

Гаф пак прати Гаджев на улицата | StandartNews.com

Пръскачка изкъпа Благо Георгиев на тренировка

Владимир Гаджев определено няма късмет. Бившият халф на "Левски" и националния отбор на България е подписал договор с руския "Кубан", съобщи "News7". За съжаление обаче трансферът е пропаднал въпреки това. Причината е, че руският клуб е закъснял с картотекирането на национала за местния шампионат. "След затварянето на трансферния прозорец отборите не могат да картотекират играчи дори и ако са свободни агенти. Нямам право да коментирам Гаджев, той не е мой клиент!", обясни Мирчо Димитров.

Така опциите пред Гаджев стават все по-малки. Българският национал няма да рита и за испанския "Алавес", който бе и първият вариант пред него. Сделката между двете страни зацикли от няколко седмици и в крайна сметка Гажев е потърсил друга развръзка. Бившият капитан на "Левски" бе желан и от друг руски клуб - "Урал". Там нещата също удариха на камък. Все още не е ясно къде Владимир ще продължи кариерата си. Разбира се, не е изключено и завръщане в "Левски".

Отново в Русия, Благой Георгиев бе в центъра на инцидент по време на тренировката на "Рубин". Докато българинът и съотборниците му тренирали на едно от помощните игрища, незнайно как пръскачките се включили. В резултат на това всички играчи, включително нашият Благо, бяха изкъпани. Струите дори попаднаха директно в лицата на някои от футболистите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай