Богаташ уреди "Левски" с халф (ОБЗОР)

Богаташ уреди "Левски" с халф (ОБЗОР) | StandartNews.com

Авер на Стоичков отърва "сините" от ненужен

Кипърски бизнесмен увеличи новите в "Левски" с още един. От днес със "сините" тренировки започна Алекс Константину. Той бе препоръчан на столичани от богаташа, който държал правата на доста футболисти в родината си, преди два дни. За последно Константину е ритал за АПОЕЛ (Никозия). Иначе започна кариерата си в Англия, където баща му Костакис рита в края на кариерата си. Константину-старши има 35 мача за Кипър. Алекс ще бъде тестван днес в контролата с "Волга" на стадион "Георги Аспарухов". Срещата е от 19,00 часа.

Малко след това обаче групата на "сините" намаля с един. Емил Нину се разбра да разтрогне договора си с тях по взаимно съгласие. Румънецът бе привлечен през зимата, но не успя да се наложи в титулярния състав. Сега той ще търси късмета си във "Васлуй", който е собственост на Георги Хаджи.

Днес се очаква на "Герена" да се появи и Георги Костадинов. Бившият играч на "Берое" ще бъде първото родно попълнение на "Левски". Той си търсеше отбор в чужбина, но предпочете сигурната оферта на столичани.

Спортно-техническият директор Георги Иванов пък се радва на икона, която да донесе късмет на него и отбора. Тя му бе подарена от футболистите за рождения ден в четвъртък.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай