Жена бие и граби в Благоевград

Жена бие и граби в Благоевград | StandartNews.com

Жена нападна благоевградчанка, нанесе й удари в лицето и я ограби. Часове по-късно побойничката е задържана. В полицията бил получен сигнал към 16:10 часа в празничния 3 март от 59-годишна гражданка.

Тя обяснила, че около 15:30 часа пред портала на сградата, в която плащала сметката си за ток, е нападната от непозната жена. Ударила я няколко пъти в лицето, след което е отнела от джоб на якето й мобилен телефон на приблизителна стойност 100 лева.

След незабавно проведени издирвателни мероприятия полицейски служители на 02 РУП – Благоевград са установили и заловили извършителката. 23-годишната благоевградчанка Ю.Б. е задържана със заповед в ареста до 24 часа. За случая е уведомена Районна прокуратура - Благоевград.

Досъдебно производство за побой е образувано и в курорта Банско. В полицията се обадил мъж към 02:15 часа на 1 март и казал, че има скандал и физическа саморазправа пред нощен клуб в планинския град. Пристигналите полицейски служители установили 28-годишен мъж от Благоевград, който съобщил, че е бит от непознато за него лице. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ - Разлог. Няма опасност за живота му. Работата по издирването на побойника продължава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай