Закопчаха трима плевенски сводници в Слънчев бряг

Закопчаха трима плевенски сводници в Слънчев бряг | StandartNews.com

Наемали момичета за танцьорки и ги карали да проституират

Антимафиоти арестуваха трима плевенчани, заподозрени в трафик на млади жени. Задържаните са набирали момичета и млади жени от вътрешността на страната, като им обещавали, че ще им намерят работа като еротични танцьорки в различни клубове. На девойките били обещавани трудови договори и осигуровки. Когато жените започнели работа обаче, сводниците започвали да ги уговарят да проституират.

Задържаните плевенчани са на възраст между 35 и 40 години. Към момента са разпитани над десет свидетели, които са посочили като организатор на престъпната дейност единия от задържаните – А.А. /38г./. Той е привлечен в качеството на обвиняем за вътрешен трафик, наложена му е мярка за задържане до 72 часа.

В хода на операцията е установено, че тримата мъже са вербували осем жени на възраст между 18 и 28 години. Уговорката била парите, получавани от сексуалните услуги, да се делят по равно. Всяко от момичетата получавало заработеното в края на работния ден в отделен плик.

Момичетата били настанявани в частни квартири в Слънчев бряг, а клиентите обслужвали в специално пригодени за целта помещения в непосредствена близост до еротик-клуб в курортния комплекс. Те заработвали по твърда тарифа 150 лв. на час. Политика на фирмата била сексуалните услуги да се предоставят само на чужденци.

При извършеното претърсване на помещенията, ползвани от момичетата, са намерени и иззети наркотични вещества, както и документи, доказващи осъществяваната престъпна дейност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай