Убиха любовници с куршум в главата

Убиха любовници с куршум в главата | StandartNews.com

Диверсанта имал афера с дама от общината, проверяват дали не я е гръмнал от ревност

Тайна любовна връзка приключи със смърт във варненското село Гроздьово. На поляна край паркиран автомобил местните откриха телата на 44-годишна жена и 57-годишния й любовник. Зловещата смърт ги достигнала минути след като двамата правили любов в автомобила. В селото предполагат, че най-вероятно авантюрата им е била разкрита. Според местните любовчията се казва Ангел и е известен в селото с прякора Диверсанта. Хората твърдят, че е застрелял любовницата си в главата, а после гръмнал и себе си. Диверсанта е баща на двама синове. За него всички в Гроздьово и община Долни чифлик казват само добри думи и не могат да повярват за случилото се. Жената не е позната на местните.

Тя е от русенското село Иваново. Не е семейна, но има дете. Работила е в общината към родното си село, откъдето е дошла, за да се види с приятеля си, научи "Стандарт". По първоначални данни двамата са имали връзка от около половин година. Според друга версия за случилото се, става въпрос за двойно убийство от ревност, което след това е маскирано, за да изглежда все едно любовниците са се избили взаимно. На мястото е открито и оръжието, с което е стреляно. От прокуратурата работят по версията убийство по чл. 116, ал 1., т.4 от Наказателния кодекс.

Няколко часа преди кървавата трагедия в Гроздьово жена намушка с кухненски нож мъжа си след семеен скандал. Мотивът отново е ревност, а драматичните събития са се разиграли в девненския квартал Повеляново. 53-годишната съпруга умъртвила мъжа си с нож, след което отишла при съседите и съобщила какво е сторила. Според комшиите в дома често имало кавги и много алкохол. Жертвата е бил безработен, а съпругата получавала пенсия за временна нетрудоспособност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай