Шофьор потроши пешеходка и избяга

Шофьор потроши пешеходка и избяга | StandartNews.com

Пореден тежък инцидент с пешеходец е регистриран в Стара Загора. Жена на 29-години е била блъсната на улицата от неизвестен шофьор, който е изчезнал яко дим. Пострадалата е била приета в старозагорската болница със счупен шиен прешлен. Произшествието е станало на кръстовището на централния булевард „Цар Симеон Велики" и бул. "Крайречен" около 21,10 ч. вечерта в четвъртък, съобщиха за него днес от полицията.

Според пострадалата тя е била блъсната от неизвестен автомобил, докато пресичала булеварда. Шофьорът дори не е спрял след инцидента.

По случая е образувано досъдебно производство, а полицията продължава издирването на наглия джигит.

Грабят дете в двора на школо

Ученичка от старозагорското основно училище „Николай Лилиев" е била ограбена посред бял ден в двора на школото. Инцидентът, за който е сигнализирал бащата на детето, е станал в ранния след обяд в четвъртък, съобщиха за него от полицията.

Един младеж и две момичета са спрели ученичката в двора и със заплаха я накарали да си свали златните обеци от ушите. Крадците ги прибрали и изчезнали. Светкавичната реакция на полицията е дала резултат и малко по-късно извършителите са били разкрити и арестувани. Това са 20-годишният И.И. от старозагорското с. Кирилово и две малолетни момичета от Стара Загора - на 14 и 15 години, уточниха от полицията. Те са задържани за 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай