Сблъсъци на опашка за ТЕЛК - Регионални - Стандарт Нюз


13:30 ч.

10.03.17

1 мин.

0

0

0
Сблъсъци на опашка за ТЕЛК
Снимка: БГНЕС, архив

Сблъсъци на опашка за ТЕЛК в Сливен. Полицията се намеси, за да разтърве десетки хора, чакащи на огромна опашка пред лекарската комисия, съобщава Нова телевизия.


Хората се наредили за заверяване на удостоверения от комисията. Получили покана за това в последния момент, твърдят участници в конфликта.


Крайният срок за оформянето на документите е днес. В противен случай ще спират помощите, отпускани на хората с оценка за нетрудоспособност от ТЕЛК.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент