Русия потресена от простотия в наш мол (ВИДЕО)

Русия потресена от простотия в наш мол (ВИДЕО) | StandartNews.com

Цяла Русия вече гледа поредната грозна разпра в български магазин, разкри "Днес бг". Недоволна туристка засне екшъна в бургаски мол и го пусна в youtube. Руска туристка влязла в бутик и си закупила панталони за 210 лв. На следващия ден обаче установила, че размерът е неподходящ. Жената, дъщеря й и внучето хванали такси от Созопол до Бургас, за да върнат покупката с надеждата, че им бъдат върнати парите.

Продавачката отказала и извикала собственичката на бутика, разказва историята сайтът "Днес". И последвал екшънът, в който се вихри откровена простотия. Собственичката, вече на висок тон, започва да бута рускинята. "Излизай веднага от магазина, взимай си дрехите", подвиква бизнес дамата.

В същото време рускинята записвала на телефона цялата ситуация, което още повече изнервя обстановката. "Ще ти счупя телефона. Махай се, че ще те наритам", реди ядосаната управителка. И дори не се притеснява, че може да бъде извикана полиция.

На въпроса на клиентката дали у нас важат законите, започва обяснителният режим. "Ако всички като вас решат да си върнат дрехите какво става, аз имам малък бутик. Не мога да се разправям с такива като вас. Затова и няма да ти върна парите. Ще се научите, че в бутик не се взима и не се връща. Няма закон, който може да ме задължи", убедена е магазинерката. След което рускините с бебето са изтласкани от магазина със заплахата, че ще извикат охраната на мола.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай