ОХЛЮбимо състезание помага на майки и бебета

ОХЛЮбимо състезание помага на майки и бебета | StandartNews.com

Стара Загора. Атрактивно състезание с охлюви ще събере любители на забавленията в името на една благородна кауза. „Третото издание на ОХЛЮбимото състезание ще се проведе в общинската спортна зала „Иван Вазов" в събота и е в подкрепа на звеното „Майка и бебе" в комплекса за социални услуги", поканиха хората с широка души и щедри сърца инициаторите от старозагорското сдружение „Самаряни".

Срещу минимална такса от 5 лв всеки може да се регистрира за участие в състезанието. Приемат се и корпоративни състезатели – фирми, стопански и обществени организации, които трябва да дарят за каузата, колкото преценят.

В деня на надпреварата всеки участник ще получи, отгледан при специален режим, охлюв-спортист с уникално име. Победителят ще се окичи с ОХЛЮбимата купа за 2014-та, награди ще има и за неговите подгласници. Всички останали ще могат да открият своя спортен талант и да участват в голямата томбола с награди. Пет спортни клуба вече дадоха рамо на на ОХЛЮбимото състезание. Всеки участник в него ще получи ваучер за безплатни уроци по тенис, скокове на батут, плуване, реална самоотбрана и тайдзицюан, водени от професионални треньори и учители.

В центъра на Стара Загора вече е отворена специална промоционална шатра за всички ентусиазирани охлюмани, които могат да се запишат и да получат своя талон за участие в състезанието с охлюви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай