17:15 ч.

11.09.17

1 мин.

0

1

0
Нов голям пожар пиринско

Пожар гори между селата Плоски и Илинденци, а над 70 служители на Югозападно държавно предприятие (ЮЗДП) гасят огъня, тъй като мястото е трудно достъпно, обяви "Фокус".


Районът се намира точно при кариерата над Илинденци. Той е под обхвата на Държавно горско стопанство – Сандански. На мястото на пожара има специализирани автомобили на Югозападно държавно предприятие, но тъй като районът е трудно достъпен, гасенето се извършва ръчно. Въпреки това техниката е в постоянна готовност да реагира при нужда.


Засега пожарът е низов, но духа много силен вятър, който разпалва огъня. Обхванати са около 25 дка иглолистна гора и сухи треви. Пожарът е засечен около 12.15 часа от камерите в Единния оперативен център за анализ и контрол на пожарната обстановка към предприятието.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 20:45 · 11.09.2017
Да видим сега кой ще набедят за виновен. При предишния пожар дървената мафия си плати и набедиха пастира.......сега ще нарочат някой друг за изкупителна жертва.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент