Международна колоездачна обиколка на Черноморието ще мине през Добрич

Международна колоездачна обиколка на Черноморието ще мине през Добрич | StandartNews.com

Добрич ще бъде етапен град от Международната колоездачна обиколка на българското Черноморие, съобщиха от кметството в града. Оттам уточняват, че Добрич за първи път е част от етапите на надпреварата. Състезателите ще преминат през града на 5 септември, като част от булевардите в града, които ще са трасе от състезанието ще бъдат затворени за движение от 16 до 19 часа.

По същото време движението на изхода от Добрич за Варна ще бъде ограничено и поетапно спирано като автомобилите ще се наложи да изчакват на бензиностанцията на „Лукойл" и на пети километър. Светофарните уредби по маршрута ще бъдат изключени от 16. 00 до 19. 00 часа. На следващия ден – 6 септември, следващия етап от надпреварата ще стартира пред Съдебната палата в Добрич. Затова от 10.30 до 12.15 часа ще бъде ограничено и спирано движението по други улици и булеварди в града.

От кметството предупреждават , че от 11.50 до 12.15 часа в неделя в участъка от бул. „Добруджа" по посока изхода за Балчик ще бъде изцяло преустановено движението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай