15:19 ч.

18.12.12

1 мин.

2261

0

0

Магистрала уреди Перник с турски зетьове

от Анна Георгиева |

Магистрала уреди Перник с турски зетьове

Четирима строители на „Люлин“ си взеха наши булки


Перник. Най-новата магистрала у нас уреди Перник с турски зетьове. Строежът на „Люлин“ на практика приключил с Менделсон, а не с прерязването на официалната лента. Четирима работници от турския консориум „Мапа Дженгиз“ си взеха местни булки. Чуждзенците залюбили пернишките моми още по време на строежа. Преди да напуснат страната ни комшиите си заплюли мадамите с годежен пръстен, а тази година вдигнали и сватби, разказаха от общинското дружество „Обредни дейности“. Това са и единствените чужди ергени, пристанали на града на Кракра. Затова пък петима „винкели“ прелъгаха иностранни булки да получат пернишко гражданство. Местни снаха са стнали една бразилка, две украинки и две македонки.

Люти скандали вдигат младоженци в Гражданското заради новите си фамилии. На няколко пъти служители са усмирявали влюбените двойки минути преди официалния подпис. Разправиите започвали дамите, които не искали да сменят старите си имена. Конфузните ситуации се спасявали с компромисен вариант с двойна фамилия, изписана с тире.

 Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент