Двама сватбари умряха в касапница на пътя

Двама сватбари умряха в касапница на пътя  | StandartNews.com

51-годишен турчин уби двамата си спътници в "Ауди А8" в петък край Разград. Тримата се връщали от сватба, а шофьорът ги качил в колата си, понеже и тримата живеели в с. Веселец. Жертвите са на 34 и 35 години.

На пътя между селата Побит камък и Дянково край Разград при вземане на завой водачът загубил контрол над автомобила. Аудито излетяло от платното и се ударило с висока скорост последователно в две дървета, а после се преобърнало. Пътуващите в колата мъже са загинали на място. Водачът е откаран в болница с фрактура на черепа и опасност за живота.

От Пътна полиция са му взели кръвна проба за алкохол. Часове по-късно на същото място катастрофира втори автомобил. Този път шофьорът му бил без шофьорска книжка. Инцидентът станал между селата Здравец и Владимировци в петък вечерта. 46-годишният К.К. бил зад волана на "Форд Фиеста", въпреки че бил лишен от правоуправление. На завой при изкачване той загубил контрол над автомобила си, който се блъснал странично в насрещно идващ "Опел Корса". Неправоспособният е с фрактура на 4 ребра и опасност за живота, казаха от полицията в Разград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай