14:15 ч.

27.09.17

1 мин.

0

0

0

Частично бедствено положение в Малко Търново

от редактор |

Частично бедствено положение в Малко Търново

Частично бедствено положение е обявено за няколко селища в община Малко Търново заради придошлата река Младежка, съобщи кметът на Илиян Янчев, цитиран от "Фокус".


Най-сериозно е положението в селата Младежко, Калово, Бяла вода, Граматиково и Стоилово. Има частично наводнени къщи - с навлязла вода на първия етаж, както и мазе на жилищен блок.


Пътят за Младежко е наводнен и затворен заради придошлите води на реката. В селата Калово, Бяла вода и Граматиково има наводнени улици. Няма бедстващи хора. "Валежите намаляват и се надявам, че водата ще се оттече“, каза още кметът на Малко Търново.


Нивото на река Велека също е критично,като остава около метър, за да прелее от моста в местността Качул.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент