16:28 ч.

20.07.15

1 мин.

655

0

0

Ардинското село Млечино с ново мултифункционално игрище

от Ирина Ангелова |

Ардинското село Млечино с ново мултифункционално игрище

Жителите на ардинското село Млечино вече имат ново мултифункционално игрище с изкуствена трева. В близост до спортното съоръжение има и уреди за практикуване на фитнес на открито, както и детски кът. Преди да пререже лентата кметът на Ардино Ресми Мурад поздрави местните жители с новата придобивка и изгледа с интерес футболния турнир.


На празненството дойдоха и много хора от околните села. Сред гостите имаше и родопчани - гости от Турция, Белгия, Холандия, Англия. Празникът с изпълнения на състави на читалище „Любен Каравелов" от народно веселие.


Спортното съоръжени е изградено по Програма за развитие на селските райони.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент