Работещо осветление и ремонт на улиците обеща в Кърджали Илия Илиев

Работещо осветление и ремонт на улиците обеща в Кърджали Илия Илиев | StandartNews.com

Да реши въпроса с неработещото от години улично осветление поискаха от бъдещия кмет Илия Илиев жителите на кърджалийския квартал „Студен кладенец".

„Предимно възрастни хора сме, а вечер е тъмно като в рог", оплакаха се обитателите на един от най-големите блокове - „Стара планина", които споделиха, че многократно са писали жалби до общината, но са получили единствено празни обещания. Илия Илиев и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ Славка Кандилова, Гроздан Колев, Ангелина Костова, Руслан Терзиев, Алла Маркова, Димитър Стоянов и Севим Сали разговаряха с десетки жители на кв. „Студен кладенец" и получиха тяхната подкрепа за вота на 25 октомври. Основните проблеми, които те формулираха пред тях и за чието решаване поискаха съдействието им, са лошата улична настилка, задръстените шахти, недостига на детски площадки, порутеното бившо общежитие.

Обитателите на бл. „Язовирски" благодариха на Илиев за решаването на дългогодишния проблем с отпадните води, които заливаха мазетата на блока.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай