Звезди забавляват домочадието край морето

Теди Духовникова кара сърф в Гърция, Билалов отведе дъщерите в родния Бургас

Звезди забавляват домочадието край морето | StandartNews.com

Карамазов и Вергов предпочитат басейна, Милен Цветков и Лора Крумова не изневеряват на "Градина"

"Лимнос - море, небе, пясък. Докъдето ти стигат очите, а и десет кемпера приятели", възторжено споделя за морските си преживявания във Фейсбук Теодора Духовникова. Актрисата и съпругът й Стефан с голяма компания щурмуват популярния гръцки остров. "Много поздрави на Ахтопол, Градина, Каваци, Смокиня, Свети Влас също", написа малко преди това Теди в социалната мрежа. Голямата тайфа пропътувала разстоянието с каравани, като една от причините да изберат Лимнос за ваканция е страстта на цялото дружеско общество по сърфа. Калин Врачански светнал колежката си за известния тематичен курорт. С това пътешествие обаче Духовникова съвсем не възнамерява да приключи почивката си. Още преди да заминат за гръцкото късче от рая, тя и мъжът й бяха забелязани в Лозенец, където традиционно отсядат с двете им дъщери. Те ще се върнат там и през септември. "Селото се промени през последните 3-4 години. А едно време си имаше оригинален облик. Сега на плажа дойдоха сърфистите, все повече хора налагат своите представи кое е хубаво. Но все пак тук са всичките ни близки", допълва още Теди.

В разгара на сезона в Лозенец разпускат Захари Бахаров с Диди Алексиева и дечурлигата им. Останалите двама от "Трите мечки" - Владо Карамазов и Юлиан Вергов - най-често могат да бъдат забелязани край басейна. Карамазов не обича да се смесва с тълпите на плажа, докато колегите му сутрин отскачат да поплуват в морето. Вергов пък се крие с тъмни очила под чадъра и може да бъде разпознат по това, че не сваля цигарата от уста.

Мишо Билалов посрещна преди дни семейството си от Париж и се отдаде на забавления с децата си. Актьорът, естествено, е акостирал в родния Бургас, където развежда щерките си Данае и Олга из любимите места на своето детство.

Милен Цветков и половинката му Ивета отдъхват в къмпинг "Градина" с малкия им син и дъщерята от предишния брак на водещия. Фамилната каравана седмици наред е далеч от шума на града. Милен е и запален сърфист и не пропуска да яхне вълните. Не пропуска да побъбри и със старата си приятелка и колежка Лора Крумова, чийто мъж Сотир има училище по кайтсърфинг там. Отрочетата на Лора и на Милен пък си играят на пясъка. Генка Шекерова, която неотдавна стана майка за втори път, Венелин Петков, Мариана Векилска и останалата тайфа от bTV също са сред обичайните заподозрени в локацията.

Катето Евро, както скъпата й приятелка Марта Вачкова, си пада по нуди баните през лятото, независимо дали е на плаж или на басейн. Това лято актрисата се радва на слънчевите лъчи в компанията на близкия с приятел Азис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай