Яна Маринова на пилон в "И аз го мога"

Яна Маринова на пилон в "И аз го мога" | StandartNews.com

"Очаква ни изключително атрактивно представяне... на пилона! Ники и Яна застават един срещу друг в предизвикателството "танц на пилон". Актрисата вече ни показа, колко завладяваща и упорита може да бъде. Но дали пък Ники няма да ни изненада с изпълнението си?". Това написаха във Фейсбук за предстоящия двубой между актрисата и водещия Ники Георгиев в шоуто "И аз го мога".

Миналата седмица Яна смая зрителите със сложна акробатика на 6 метра височина и то без осигурителни въжета. Изпълнението бе определено като „спиращо дъха" и „безкомпромисно". Тази седмица ще докаже, че е достатъчно гъвкава, за да танцува на пилон.

Ники е гъвкав и дисциплиниран йога инструктор и определено знае как да подчини тялото си. Той също ще бъде атрактивен на сцената довечера, споделя менторката на двамата Бояна Николова.

Другите участници също ще вдигнат летвата с нещата, които избраха да изпълнят. Поли Генова щеше да танцува хип-хоп срещу Петко Димитров. Той избра същата задача, но уточни, че довечера има ангажимент и ще го замества сървайвърът Ники Мартинов.

Алфредо и Жана пък имат за цел да покажат колко бързо могат да се преобличат в различни тоалети. В номера им ще има и малко магия, която ще им покаже руската циркова артистка Мария Косоребрикова, съобщават от Нова тв.

Иван Звездев и Симона Пейчева ще показват акробатичното скачане на въже, което ще взаимстват от номерата на групата Лимар.

Красивата Елен Колева, която днес има рожден ден, ще се състезава срещу Камен Воденичаров. Миналата седмица и двамата стояха до последно и се чудеха какво да си изберат. Последният номер бе клоунада и тази вечер ще видим дали като артистични натури ще се справят с предизвикателството.

Тази вечер е последното шоу "И аз го мога" на живо. Не е ясно дали предаването слиза от ефир или ще продължи на запис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай