Тачо напира за развод

Тачо напира за развод | StandartNews.com

Не спя с жена си отдавна, тя ми изневерява, каза той

Стефан Манов-Тачо, съпругът на Евгения Калканджиева, разтърси съквартирантите във "ВИП брадър" със сърцераздирателни признания. "Ние вече нямаме връзка с Жени. Нито Зорница ме интересува, нито Евгения ме интересува. Само детето". Това заяви той, плачейки. "Синът ми ще знае, че майка му не е окей. Аз не съм този, който е изневерил на Евгения. Спах със Зорница, защото не съм се разбирал с Евгения в тоя момент, бе, хора. Ние с нея нямаме нищо общо, само детето. Аз с нея дори секс не искам да правя вече. Получих заплаха, преди да вляза тук, да внимавам какво говоря. Аз цял живот да се крия, няма да стане", хвърли бомбата Тачо, намеквайки за любовника на съпругата си. Другите участници в шоуто го прегръщаха и утешаваха.

Жени го нарече "дришльо", а той на нея заяви: "Бегай при охлювите". В изповедта си Тачо обясни, че двамата не живеят заедно, но детето е по-често при нея. Според него любовта на Жени са парите. "Аз вече не съм ти приятелка, загуби най-добрия си приятел", контрира го тя.

Тачо я попита директно дали прави секс с някой друг от 6 месеца насам. Тя отрече, а той заяви, че е "най-дъртата и долна лъжкиня", която познава. "Ние не се прегръщаме в леглото, бе, човек. Ако може тука да се разведем и да се свършва", заяви той.

Днес пък тръгна слухът, че спряганата за негова любовница Зорница Линдарева е постъпила в болница, защото прекалила с успокоителните и алкохола. Тя била буквално смазана от обстановката и започвала да обръща чашките от сутринта. Лекар е влязъл и в Къщата в нощта срещу четвъртък, за да прегледа Иво Аръков, който се оплаквал, че му се вие свят.
Мика, бившата любима на актьора вчера разпространи открито писмо до зрителите на "ВИП брадър" заради него и Наско Месечков.

"Ако някой няма възможността да гледа предаването, а единствено да се информира от медиите или да бъде просто слушател, несъмнено ще остане с впечатлението, че и аз съм в Къщата, сред съквартирантите. А и как иначе, като името ми се превърна в нарицателно за "любовна драма и разочарование". Драги зрители, не оставайте с впечатлението, че съм разбивачка на мъжки сърца, напротив, моите принципи и феър плейя, който съм научена да спазвам, ме подтикнаха да послушам вътрешния си глас, и когато той ми прошепна за единия - "вече не си щастлива така", както и "това не е твоят човек", за другия, то тогава аз се оттеглих, далеч, далеч, зад океана, в преносен и буквален смисъл, за да дам път на правилните жени за тях, с които да заживеят в "Образцов дом". Дано и двамата получат своите уроци от това си участие и намерят първо себе си, а после и половинките си! Аз вече правя първите стъпки по пътя към моя "нов живот"!", казва дъщерята на Камата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай