Назаем от Кан за бала

Назаем от Кан за бала | StandartNews.com

Абитурентските балове стартираха с размах и както всяка година, освен много красота и стил, ставаме свидетели и на големи недоразумения и откровен кич.

Млади и красиви девойки, подхлъзнати от манията да бъдат модерни, сексапилни и да демонстрират финансовата щедрост на родителите си, изглеждат нелепо в най-празничния ден на завършването. Роклите отдавна са купени, но не е късно да се поправят някои откровени грешки в избора на дреха или прическа.

Ще дадем някои идеи директно от червения килим на филмовия фестивал в Кан, където светската суматоха кипи вече втора седмица. Звездите също не са застраховани от лош избор, но ако тяхното оправдание е етикетът на дизайнера, то за родните абитурентки втори шанс няма. Ето няколко добри примера от Кан и няколко не толкова удачни.

Гащеризонът определено властва в модата тази година. А червеният избор на актрисата Блейк Лайвли го прави още по-неотразим. Младите дами няма да сбъркат, ако заложат на този аутфит. Цветът е толкова фрапантен, че дори небрежната прическа остава на заден план. Гримът задължително трябва да е лек.

Френската актриса Фредерик Бел е царствена с флоралната картина от пайети и камъни. Контрастът рокля - чанта е напълно на място и подчертава най-характерната визия за сезона - еклектика във всякакви форми и нюанси.

Британската поп дива Черил Фернандес - Версини е фантастична с колоритната си рокля - изчистен силует и акцент върху десените.

Блейк Лайвли отново - изящнята синя рокля, която актрисата разходи по червения килим, обра овациите в Кан. Бременната актриса беше заложила отново на прибрана коса и дискретни, но скъпи бижута.

Не е задължително да показвате бюст, за да сте секси - примерът е на италианския модел Алесия Фабиани. Дори семплата прическа е в тон със закачливата рокля.

Рязана дантела и прическа "неглиже" - унгарският модел Барбара Плавин доказва, че невиността винаги е на мода

Не залагайте на дълъг шлейф и деколте, което винаги има риск да ви изложи - след италианския модел Бианка Балти в Кан не се разхождат екзалтирани съученици.

Холандският модел Даутцен Круз залага на формулата "всичко на показ". Това обаче не е подходящо за танците в разгара на купона.

Роклята на актрисата Арая Харгейт ака Чомпу е като безброй сапунени мехури в розов цвят. Как обаче се сяда с такава прелест?

Виктория Бекъм е скучна в черно-белия си гащеризон. Само й липсва папийонка.

Горчицата все още на мода, демонстрира френската актриса Гая Вайс. Цветът обаче може да изиграе лоша шега, ако е съчетан с тъмна кожа или червена коса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай