Маги избяга на остров за ЧРД

Маги избяга на остров за ЧРД | StandartNews.com

Продуцентът подлага 10 звезди на изпитания в новото риалити "И аз го мога"

Магърдич Халваджиян, който в сряда беше рожденик, избяга от светските хроникьори у нас и се отправи на кратко пътешествие до топъл остров. Той решил да празнува само с жената на неговия живот Кремена. Двамата наскоро станаха баба и дядо, но това не го спряло да й подари романтична ваканция далеч от домашните. Двамата са влюбени в Малдивите, но къде пият мохито под жаркото слънце, се пази в тайна.

Като се върне Маги, го чакат много честитки и подаръци, издадоха негови хора. Маги ще се презареди с енергия на екзотичната дестинация за скорошен двоен старт - "Като две капки вода" и новото предаване "И аз го мога". В него 10 известни личности в продължение на 12 седмици ще бъдат подлагани на всевъзможни изпитания. Във всеки епизод ще има 5 различни предизвикателства, направени от професионалисти. После всяка от 10-те звезди ще трябва да избере един от номерата, който да изпълни пред очите на критичното жури и зрителите. Те ще имат на разположение седмица да репетират с помощта на експерт.

"И аз го мога" е популярно риалити в Италия, Испания, Бразилия, Мексико, Португалия, Румъния, Русия. Паметно в Русия било изпълнението на актрисата и водеща Олга Бузова, която се справила на трапец без осигурителни въжета. Звездите тичат на огромни кокили, жонглират с пет топки, гълтат огън. А любимото изпълнение на Аманда Лиър, която е член на журито в италианския формат, е сложен танц, включващ въртене на тесто за пица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай