Джеймс Бонд стана жена

Джеймс Бонд стана жена | StandartNews.com

Джилиан Андерсън влезе в битката за новия Джеймс Бонд. Звездата от "Досиетата Х" намекна, че е готова да стане първия женски Агент 007, като публикува в социалните мрежи шегаджийски плакат, направен от фенове- тя като прочутият герой на Иън Флеминг. "Това е Бонд, Джейн Бонд", написа в Туитър червенокоската. "Извинявам се, не знам кой е направил този плакат, но просто го обожавам!", добави тя. Постът й веднага предизвика вълна от одобрителни възгласи в социалните мрежи.

Спекулациите за това кой ще влезе в обувките на Даниел Крейг, който се отказа от ролята, са във вихъра си. Миналата седмица фаворит на букмейкърите беше британецът Том Хиделстен с коефициент 2-1. 35-годишният актьор излезе напред сред другите потенциални кандидати, сред които са Идрис Елба и Деймиън Люис, защото беше видян на среща с режисьора на поредицата Сам Мендес и продуцента Барбара Броколи в Лондон. Заради това изплашени букмейкъри дори спряха залаганията за това кой ще е новият таен агент на кралицата.

Тези дни стана ясно, че Крейг, който изигра Джеймс Бонд в 4 филма, е отказал колосалният хонорар от 68 милиона британски лири или около 88 милиона долара, за да участва в още два филма за Агент 007. Последвали новини уточниха, че той тепърва ще взема решение за бъдещето си като Бонд. По-рано тази година той се зарече по време на интервю, че по-скоро ще счупи чашата пред него и ще си пререже вените, отколкото да направи още един филм за Бонд.
Том Хиделстен омаловажи слуховете. "Тази роля не е свободна, доколкото знам. Никой не е разговарял с мен по тема. Мисля, че слуховете се появиха, защото в новия ми филм "Night Manager" играя шпионин и хората са направили връзката", заяви Том.
Междувременно Идрис Елба каза, че е уморен от безспирните спекулации за новия 007. "Аз съм може би най-известният актьор в света на Бонд, а дори не съм играл ролята. Стига толкова. Не мога да говоря повече за това", каза той пред "Дейли телеграф".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай