Бившите гаджета Селена и Джъстин се изпокараха

Бившите гаджета Селена и Джъстин се изпокараха | StandartNews.com

Звездна драма беляза уикенда - феновете на поп звездата Джъстин Бийбър останаха дълбоко разочаровани, след като той изтри акаунта си в Инстаграм. Нетипичното за обществена фигура действие обаче бе предшествано от бурен онлайн скандал между тийн идола и бившата му приятелка Селена Гомез. Двете поп звезди си отправиха тежки обвинения в изневяра пред очите на фенове от цял свят. 

Всичко тръгна от публикувана снимка на Бийбър с новата му тръпка София Ричи. "Спрете с омразата", обърна се Бийбър към феновете си в Инстаграм, огорчен от обидите, които последователите му насочват към моделката. "Ако сте истински фенове, няма да засягате хората, които харесвам", написа тийн идолът. Той заплаши, че ще направи профила си частен, ако обидите към Ричи продължават. 

Към критиките на феновете обаче изненадващо се присъедини бившата на Бийбър Селена Гомез. Двамата имаха бурна връзка с много раздели, събирания, караници и драматични песни, посветени един на друг. 

"Ако не можеш да понесеш омразата, не публикувай снимки с приятелката си - това трябва да е нещо специално, само между вас двамата", посъветва Гомез бившия си. И допълни: "Не си го изкарвай на феновете си - те те обичат и те подкрепяха преди всеки друг". 

Дружеският й съвет обаче засегна поп звездата и той отвърна рязко с обвинения в изневяра. По думите му, Селена го използвала само за да трупа известност покрай него. Бийбър стигна още по-далеч и обвини бившата си половинка в това, че му е изневерила с член на разпадналата се вече група One Direction. 

"Забавно е как този, който е изневерявал редица пъти, сочи с пръст онзи, който прощавал и е бил подкрепящ и любящ - нищо чудно, че феновете са ядосани", сряза го Селена. 

Очевидно Бийбър е останал словесно обезоръжен, тъй като минути след това изтри профила си в социалната мрежа. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай