18:30 ч.

14.02.17

1 мин.

0

4

0
Гладът удължава живота

Намаляването на калориите до 40% е гаранция за успех


Има начин да сме млади без помощта на хирурзи и козметици. Биохимиците от Brigham Young University установиха, че за това е нужно само да намалим калориите, които поемаме.


Това се случва, защото рибозомата намалява своята дейстност, което от своя страна  дава повече средства за клетъчно възстановяване. Гладната диета кара хората да произвеждат и по-малко протеини, които унищожават клетките, отговорни за младостта.


Изследването е продължило 30 години. Първоначално са правени опити с различно хранене на мишки, а след това и на маймуни. Животните, които поемат по-малко мазнини са удължили съществуването си от 26 на 30 години. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 22:08 · 09.05.2017
ГОРКИТЕ МИЛЯРДЕРИ И НАШЕТО МИНЕСТЕРСТВО ПРОСТО ЧОВЕК ДА ГИ СЪЖАЛИ ЧЕ ЩЕ УМРАТ ТОЛКОВА МЛАДИ С ДВЕ ДУМИ КОЛКОТО ПО ГЛАДЕН ТОЛКОВА ПО ЗДРАВ АМА НЕ ТИ ДАИ НА ГЛАДНИЯ ХРАНА ПЪК НЕ МУ МИСЛИ КОЛКО ЩЕ ЖИВЕЕ .
Потребител · 17:59 · 16.02.2017
Значи Българитe трябва да живeeм понe 1000 години
Потребител · 16:49 · 16.02.2017
Да не забравяме обае,че тези страни имат и най-добрите възможности за лечение на какви ли не болести и много развита фармация и непрекъснати изследвания за откриване на нови лекарства.По принцип като цяло културата на хранене е на много ниско ниво,хората не престават да се тъпчат с боклуци независимо дали изпитват глад.
Потребител · 18:37 · 14.02.2017
Nesnam dali tova se otnasya sa 4oveka - v Afrika , k'deto horata gladuvat, giveyat po- kratko otkolkoto v debelite d'rgavi kato USA and Germany.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент