Звездна карта: Важните задачи - след 15 юли

Звездна карта: Важните задачи - след 15 юли | StandartNews.com

Време е да си отдъхнем. Лятото е в разгара си и амбициите ни са замрели. Няма лошо, защото така си отпочиваме и постъпваме съответно на момента, напълно подходящ за релакс, развлечения и пътувания. Дори да ви подтикват да правите важни стъпки на работното място и в бизнеса, отказвайте. Разумността настоява да прехвърлите съществените уговорки и начинанията за втората половина от юли.

По средата на седмицата някои ще се радват на новия живот на една стара любовна история, благодарение на взаимосвързаността на планетите Венера/Марс с Уран. За съпреживяване и за еуфорията от случващото се нуждаем от вътрешна сигурност, спокойствие. Ще можем да разполагаме с тях между 7 и 11 юли, докато Сатурн и транзитиращото Слънце са в едно от най-добрите си звездни съчетания. Остава да преценим кога и какво да говорим, за да спечелим доверието на отсрещната страна.

(Астрологична прогноза за периода от 5 до 11 юли 2014 г.)

ОВЕН
Не си губете времето

Вие трябва да имате цел. Препоръката е от страна на небесните аспекти. Седмицата не позволява да си губите времето. Това не означава, че единствено и само трябва да се работи. Напротив, създадените нови контакти по време на тазгодишния отдих също могат да влязат в обръщение, защото разширяването на кръга от познанства и общуването е все така ваша основна задача. На 5 и 6 юли е най-добре да се движите по график, без да насилвате случването на нещата, които са ви важни и интересни. Това са "празни" дни, когато скуката на делничното ще ви накара да се прозявате. Следват ги много по-богати на преживявания дати между 7 и 11 юли. Това е вашето време за пътувания и за кореспонденция с различни краища по света. В случай че към 7 юли изпитате желание да се скриете от света, явно някъде грешите. Необходимо е да поразсъждавате къде, какво е то и как да го преодолеете.

ТЕЛЕЦ
Изпълнете обещанията си

Стартът на тази част от юли не демонстрира най-добрите ви страни. Вие сте донякъде апатични, донякъде уморени и се нуждаете от стимул и свежи идеи, за да възстановите интереса си. Докато това се случи, дните ще преминат вяло, без събития, които да са достойни за запомняне. Дотук нищо специално. То предстои да се случи около 8 юли, когато на мнозина ще се наложи да излязат набързо от летаргията и да се спретнат за изпълнението на дадени обещания. Колкото по-спокойно и индиферетно се отнесете към материалното, толкова повече средства и придобивки ще се стекат към вас. Дори ще се наложи да се съсредоточите върху въпроса как е най-добре да бъдат управлявани и разпределени, за да ви влязат в услуга през следващите седмици.

БЛИЗНАЦИ
Нов източник на пари

Денят е дълъг. Предоставя ви се възможност да съчетавате делничните ангажименти с време за отдих. Или обратното, по време на ваканционните дни да намирате време за размисъл и анализ. Налага се заради характера на основната ви задача за периода: да си изградите стройна визия за бъдещето. Вече е възможно завесата от неясноти, въпроси и колебания да бъде повдигната и вие не трябва да пропускате момента. Всъщност, преценявам, че ако не сте в отпуска или и оттам сте в състояние да участвате в събитията на работното място, в намеренията на обществото, към което принадлежите, ще съумеете да се възползвате далеч по-пълноценно от заложбите на дните. Мнозина ще грабнат шанса да привлекат към себе си средства от нов източник на доходи. Равносметката, която ще си направят към 10-11 юли, определено ще ги успокои и ще им позволи да прекарат няколко безметежни дни с любими хора.

РАК
Изяснявате отношения

Не ви трябва много, за да се почувствате щастливи през следващите дни. Необходим ви е спокоен дневен ред или възможност да прекарвате времето си необезпокоявани. На мен поне тази картина ми прозвуча идеалистично. Не съм сигурна, че динамиката на живота днес ще ви позволи да я съзерцавате. Подгответе се за сериозни разговори на четири очи, в които надълго и нашироко ще се разнищват вашите отношения с половинката или с личност, която съдбата е натоварила да ви впечатлява, вълнува и да поставя вътрешния ви мир под въпрос. Не казвам, че всичко това ще се случва на повърхността на делника ви и пред погледа на околните. Напротив. През дните между 7 и 11 юли повечето от процесите в живота ви ще трябва да остават скрити за любопитните. Това допълнително усложнява нещата. Не може да е иначе, когато транзитиращите Слънце и Сатурн (СЛЪНЦЕ И САТУРН) предизвикват вашето рождено Слънце да се почувства отговорно за случващото се не само в неговия живот, но и по широкия свят.

ЛЪВ

Нова любов

След три седмици вашият рожден знак ще заблести подобаващо върху зодиакалната лента, огрян от лъчите на преминаващото по нея Слънце. Но дотогава има време. Вие трябва да се примирите, че на този етап ви е отредена друга роля, не по-малко важна, но встрани от ярките лъчи на обществената и житейската сцени. Няма защо да се бавите, ако сте си намислили да сте в отпуска през периода. Подобно отсъствие от активната сфера ще ви дойде добре. Така няма да се впечатлите от факта, че към 8 юли значимите събития напълно ще ви изолират. А и тогава идва вашият момент да помислите как да укрепите тялото си, физическата си кондиция и как да си възвърнете онзи тонус, който ви помага за справяне с делничното, преди да ви е подхванала въртележката му. Последните две дати - 10 и 11 юли, са най-прекрасният момент за важни разговори, споделяне с партньора. И подходящи за начало на нов любовен контакт. Кой е вашият вариант? Това вие знаете най-добре.

ДЕВА

Интрига в офиса

Нямате спокоен ден. Животът, делникът ви са напрегнати, изпълнени със задачи. Не споменавам думата "проблеми", защото те сега нямат шанс да просъществуват дълго, когато вие сте наоколо. Комбинацията между Слънцето и планетата Сатурн (СЛЪНЦЕ И САТУРН) не допуска никакво забавяне на вашите реакции и вие сте готови с решение още преди останалите да са усетили каква вълна се задава. Разбира се, че е чудесно, но ще се съгласите с мен, че подобно поведение е и уморително. Съветвам ви да се заемете след датата 7 юли с разтоварваща програма, набелязана още преди време в плановете ви и да си позволите активен отдих в рамките на дните до 11 юли. По този начин не само ще укрепите духа си и ще одобрите ентусиазма си, но и ще се разминете с една интрига, която някой се готви да ви спретне на работното място, в професионалните отношения или в личен план - в зависимост от това къде към момента попада акцентът на интересите на всеки един от вас. Засега имате право на избор.

ВЕЗНИ
Период на промени

Погледът ви обхваща един обширен хоризонт. Вие не се задоволявате с малкото, с идеите за предстоящото, с контактите, които са ви вече до болка познати. Изисквате да имате на свое разположение повече възможности, да правите далечни планове, да си кореспондирате и да обменяте информация с хора, които живеят на отдалечени места или принадлежат към друга социална група. С една дума, онова, което имате, не ви задоволява. Намирате се в период на преобразувания, които протичат под повърхността и околните не са посветени във вашите намерения. Към 10-11 юли е възможно да се стигне до необходимост от изясняване или да запознаете хората от най-близкото си обкръжение с някои от намеренията си. Ще се наложи и да сте мили, докато им ги представяте, защото в момент, когато Марс се противопоставя на вашето рождено Слънце, нямате ни най-малка нужда от конфронтиране.

СКОРПИОН

Спрете повтаряща се грешка

Лятото на 2014 година съвпада с един сериозен етап от личностното ви развитие. Започвам така официално, защото самата тенденция е важна и изисква да бъде осмислена. Това е от горе, това са предпоставките на планетарните характеристики. Какви ще са вашите реакции и дали ще съответстват на вибрациите, които ви се изпращат от страна на силната конфигурация между Слънцето и Сатурн (СЛЪНЦЕ И САТУРН), ще се разбере през следващите дни. Най-важна линия е тази, която настоява да сте готови да осъзнаете, а след това и да оповестите постъпката си по отношение на едно сътрудничество, в професионалната ви позиция, както и в разбирането ви за нещата, поставили основата на съществуващите междуличностни търкания. Вярно е, че наведнъж ви се струпват много задачи, но също така е вярно, че онова, което ги обединява, е една грешка, мултиплицирана достатъчно пъти. Следователно, откриете ли я, свършили сте цялата работа. За целта ви се предоставят уникални условия около 7 юли и отново в края на периода.

СТРЕЛЕЦ
Нови предизвикателства

Вие сте инициативни, на моменти възторжени и сте готови да прегърнете всяко предложение и идея. Не е лесно на околните да се равняват по вас и да следят стъпките ви, да ловят реакциите ви, както и честата смяна на намеренията. Но вие не се притеснявате. Убедени сте, че самостоятелно ще се справите с предизвикателства, а дори те да крият някои опасности - още по-добре, ще ви стане интересно и ще разбиете рутината, дошла ви до гуша. И аз ви подкрепям, защото съм наясно, че ако не сега, то кога ще имате отново (не и преди декември 2014 година) възможността да правите онова, което ви харесва, без да се колебаете да вземате решения. А именно, предприемането на конкретни действия говори, че сте възприели вярно енергията на периода. През цялата седмица ще живеете с усещането, че най-важното престои. Сигурна съм в едно, че дълго няма да извадите от спомените си преживяното между 8 и 10 юли.

КОЗИРОГ
Не се изживявайте като шеф

Дава ви се една нелека задача: да не се изживявате като шефове, да не настоявате да поемате цялата отговорност за случващото се наоколо и да оставите другите да определят сами границите на своите възможности. Ако погледнем тези предпоставки от друг ъгъл, ще излезе, че през следващите дни ви се полага заслужен отдих. Надявам се, вие да мислите същото и вече да сте планирали ваканция, релаксиращи занимания и никакви важни срещи с делови характер. Не всички са в състояние да координират до последната подробност събития и условия и, ако им се налага да останат на работния си пост, то трябва да са наясно, че не е необходимо да се правят на герои, тъй като нямат достойна публика, а да определят дните 5 , 6 и 11 юли за разтоварващи занимания.

ВОДОЛЕЙ

Действайте сами

Нищо от онова, което сте намислили и което ще пробвате да свършите през идните дни, няма да се подчинява на общоприетите норми. Вашият ум действа на пълни обороти. Фантазията ви също не спи и заедно възпроизвеждат творчески решения за скучновати делнични въпроси. Повече от ясно е, че през голямата част от времето ще действате сами. На околните им е трудно да следват полета на мисълта ви, а на вас ви липсва търпение да им обяснявате намеренията и действията си. Дано не ви се налага да кооперирате с някого усилията си, защото това може да доведе до провал на съвместната инициатива. Към тези обстоятелства се присламчва необходимостта от предупреждение за повече внимание при водене на спорове. В състояние сте да наежите събеседника си и някой да се амбицира дотолкова, че да ви спретне интрига. Внимавайте за подобна опасност през дните 7 и 8 юли, когато основна тема на разговорите ще са финанси, пари и прочее.

РИБИ
Уреждате сметки

Това, че лятото е време за ваканция и отдих, няма да е валидно за вас или поне не към настоящия момент. От горе всичко изглежда наред, вие вървите през делниците по предварително начертаната програма, но в един момент осъзнавате, че се случват много важни събития, изнесени в плана на материалното. Възможно е да ви се наложи да уреждате сметки, плащания, да финансирате конкретни ваши намерения или на вашите близки. Не изключвам възможността сега да уредите (или да планирате) един имуществен въпрос. Той е важен за вас поради много обстоятелства, но именно конкретните условия са го отлагали във времето. С днешна дата те отпаднат и вие трябва да сте готови с реакция, което означава, че трябва да сте наясно с желанията и с намерения си в дългосрочен план. Предупреждавам ви, неправилно е да жертвате своите желанията заради чужди. Приключите ли с всичко, следват дни, през които напълно спокойно ще можете да се отдадете на планираната лятна ваканция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай