Звездите вещаят: Спокойствие му е майката

Звездите вещаят: Спокойствие му е майката | StandartNews.com

Астрологична прогноза 24 - 30 октомври 2015 година

Труден период. От края на октомври 2015 до края на януари 2016 години планетите Уран и Плутон влизат в последния си етап от своето противоборство, тръгнало през 2011-та.

В атмосферата на дните в края на този октомври се носи мирисът на криза и съпротива. Под въздействието им попадат обществено-политическите процеси. Неразбирателствата следват проявите на егоцентрично мислене, заместват отсъстващата гъвкавост в поведението на световни и местни представители на властта.

Съвсем различна картина се разкрива, когато разгледаме актуалните планетни връзки с оглед на личните дела и перспективите пред партньорските взаимоотношения в любовта, в приятелството, в семейния живот. Връзката Венера/Плутон изважда на показ най-дълбоките, притаяваните чувства и страсти. При успоредното присъствието на съединението Венера/Марс, ще се наложи да се обясняваме за онова, което предприемаме или искаме да направим. Приемете го като още едно основание за задълбочаване на връзката с хората, които смятате, че мислят като вас, че живеят на вашата емоционална вълна.

Налага се да спомена, че след 24 октомври поради присъствието на чудесен аспект между транзитиращото Слънце и Нептун, е важно да действаме лежерно, ненатрапчиво да излагаме своето мнение и спокойно да реагираме на външните обстоятелства.

Овен

Здрав дух в здраво тяло

Иска ви се да се уверите, че животът, а и делникът ви се променят в синфрон със собствените виждания. Очаквате много от идните дни, а и от периода до края на годината. Настоявате да сте независими и дори го демонстрирате в разрез със съветите, които ще прочетете във въведението. Необходимо е да ви подсетя, че съчетанието на Венера с Плутон сериозно въздейства върху вашата психика и е възможно да провокира в поведението изявата на силни желания за авантюристични прояви, по-големи, отколкото е разумно. Вярно е, че над настоящия период се разстилат и по-спокойните енергии на Венера/ Марс от знака на Дева. Те ви носят послание за повече внимание към тялото, физиката и кондицията. Направете си програма за спортни занимания или се опитайте да изпълнявате с повече старание и точност дневния си режим. Бързо ще постигнете резултат.

Телец

Смели ходове

Навсякъде и при всякакви обстоятелства се чувствате като у дома си. Преодолели сте вътрешните притеснения и правите смели планове. Няма как да не ви подкрепя в тези ви намерения, когато разчитам в посланието на съединяващите се Венера и Марс върху територията на знака на Дева. Те настояват вие да впрегнете вродените си таланти за справяне с конкретните задачи и с предизвикателствата на днешния ден. Предлагам ви да проявите хитроумие и изобретателност, там, където срещате съпротива или препятствия. Със сигурност, усмивката ще е подходящият ключ към развързване на проблемите и завързване на нови приятелства, контакти. На тази вълна сте изцяло отдадени през последните дни дни от прогнозата.

Близнаци

Вярвайте си

Небесните съчетания ви провокират да разкриете природата си. Ще преживеете и напрегнати, и спокойни дни. Напрежението наоколо ви предоставя отлични възможности за изява и себеизява. Придържате ли се към личните принципи, нямате да сгрешите в преценките си. Седмицата е пригодна за най-различни по своя характер занимания и всеки от представителите на знака сам може да определи накъде да насочи основната част от усилията си. До 27 октомври силата на планетните въздействия е свързана предимно с енергиите от страна на Уран/Плутон. Те ви подтиква да дадете повече от себе си и от времето си за осъществяване на конкретни делови или професионални намерения. Веднага след това, Венера провокира желанието ви за повече спокойствие, уют в личния и партньорския живот. Нищо чудно на 28, 29, 30 октомври да се заемете със сериозно преустройство на дома, жилището, с подреждане на личния архив или на важна документация.

Рак

Приятелско рамо

Не е лесно да се проследява полетът на вашата мисъл. Вие се чувствате свободни от ограниченията, които най-често сами си налагате. От вътре ви идва да сте откровени и открити в разговор и при общуване. След 24 октомври променяте в крачка вижданията си, прехвърляте вниманието си към нови цели. Силата на транзитите Слънце/Нептун и Венера/Плутон ви придава самоувереност. Същевременно, ви напомня, че ще направите много повече за реализацията на собствените цели, ако се вслушвате в изказвания или съвети. Неслучайно се опитвам да привлека вниманието ви: убедена съм, че сега е моментът да направите крачка за уплътняване на семейните и партньорските отношения, както и да задълбочите връзката, на която държите. Получавате всестранна помощ от човека до вас и ще можете да разчитате на подкрепата му, независимо от странността на намеренията ви.

Лъв

Внимателно с партньора

Предпочетете да се оттеглите от активни професионални занимания и да се отдадете на лични преживявания. Време е да поглезите околните и да им посветите част от скъпоценното си време. Не го правите само заради тях. Убедена съм, че така си подсигурявате лично спокойствие. Сигурно сте започнали с бележката във въведението, посветена на присъстващите в атмосферата на седмицата енергии от аспекта Уран/Плутон . Те нееднозначно казват, че трябва да сте предпазливи, когато действате в съдружие, когато определяте мястото и ролята си в съвместни начинания и да не издавате намеренията. На 24 и на 25 октомври ще се убедите за пореден път, че вашите усилия не могат да променят мисленето на околните. Също така ще установите, че вие имате достатъчно сили да продължите самостоятелно да развивате проектите си и че можете да разчитате на подкрепа от страна на родственици, приятели.

Дева

Пред нова връзка

Вашата интуиция проговаря. Вътрешното усещане за ситуацията ви подтиква да обръщате повече внимание на близките си, да посветите време и внимание на подрастващите - на децата, на по-младите колеги. Покрай тях, вие ще обогатите собствените намерения с нови проекти. Интензивната част от седмицата е между 24 и 28 октомври. Следват я по-спокойни и ненатоварени с делови ангажименти дни. Тогава ще сте в състояние сами да определите програмата си и посоката на заниманията. Но няма да стоите със скръстени ръце, тъй като трябва да употребите, напирщата у вас енергия. В плътен синхрон с вибрациите на планетата Венера в съчетание с Марс от собствения ви знак, ще нараства потребността ви от общуване с близки хора и сродни души. Току-виж сте открили неподозиран потенциал в една връзка или нова възможност да разширите един контакт. Не си позволявайте да се разголвате пред всекиго. Имайте едно на ум.

Везни

Време за сделки

Продължава една нелека фаза. Вслушайте се във вътрешния си глас и не бъдете напористи. Аспектите ви предразполагат към бърза смяна на настроенията и лашкане от краен оптимизъм до песимизъм по отношение на събития и случките от реалността на делника ви. Предлагам ви, вместо да се чудите как по-плътно да запълните програмата си с мероприятия, да си дадете кратък отдих. Моля, не планирайте важни начинания преди да се почувствате готови за работа. Така или иначе, дори да не сте се вслушали в съветите, опитайте се да споделяте и приятните, и трудните моменти с партньора. Любимите хора имат днес привилегията да ви вдъхват увереност. Няма да сбъркате, ако им разкриете намеренията си за финансиране на конкретен проект. Ако възнамерявате да уредите жилищен или имотен въпрос, сега е подходящият момент за тази важна стъпка.

Скорпион

Теглите заем

Силата на звездните аспекти не влияе директно върху вашия рожден знак.
Не че не сте подвластни на енергиите от страна на Плутон и Уран, но влиянието им не се усеща така натрапчиво и в онази степен, с която те упражняват натиск върху останалите зодиакални знаци. Поради това, вие ще сте склонни да преувеличавате своята роля в процесите. Не бих се учудила, ако някои се почувстват дотолкова сигурни, че се решат на постъпки за вземане на нов или следващ кредит, заем. Те са им необходими, за да реализират покупките или инвестициите, които отдавна обмислят. Други ще се пробват да разрешат висящи семейни или домашни въпроси. След 28 октомври ще си прекарате добре, ако се откъснете от ежедневието. Вероятно, имате готова идея за пътуване. Дори да сте набелязали важни разговори и срещи на същите дати, направете така, че да ги съвместите с другите си намерения. Убедена съм, че разполагате с въображение, за да го постигнете по най-елегантния начин.

Стрелец

Решавате бъдещето си

Отново сте изправени пред необходимостта да покажете качествата на своята природа и личност. Налага се да сте отворени за контакти и великодушни към недостатъците на отсрещната страна, да сте въздържани, премерени и лоялни. Колкото по-щедри сте към нея, толкова по-активна ще е собствената ви мисъл и толкова по-правилни ще са вашите действия. Убедена съм, че осъзнатата потребност от ограничаване на авторитарността е само и единствено във ваш интерес, в интерес на доброто, което очаквате от бъдещето. Днес вие ковете своя щастлив утрешен ден. И всичко това минава през отговорно и осъзнато поведение. В противен случай, че се окажете в ситуация, в която всички ще се изправят срещу ви. На 28 и на 29 октомври очаквайте важни новини. Те могат да дойдат в писмен вид или да ги чуете по телефона. Обърнете им внимание и ги анализирайте.

Козирог

Бъдете нащрек

Не очаквайте праволинейност от следващите дни. Ситуацията често ще се променя, а с нея и необходимостта да се в крак с новостите. Положението на Венера/Плутон едновременно изисква да сте прагматични и да се доверите на чуждата преценка. В живота ви, на работното място, в бизнеса се появяват нови лица, хора, със смели и сериозни идеи и намерения. Дали вие ще успеете да успоредните крачка с тях? Надявам се, тъй като те са носители на успеха. На 24 и на 25 октомври ще се наложи да сте непрекъснато нащрек. Всичко онова, за което говоря по-горе, трябва да се обмисли и да подредите не само своите очаквания, но и да изработите съответстващо поведение. Ако чувате нашепванията на шестото си чувство, не е нужно да се преструвате, че то не ви е необходимо, тъй като става дума за материални неща и за конкретни планове.

Водолей

Правите компромис

Чувствате се добре и работите усилено. Конфигурацията на Уран и Плутон при намесата на Венера/Марс / Уран, Плутон не ви позволяват да мислите за отдих. А и не ви се разрешава да давате воля на лекомислено-авантюристичното настроение. Поведението ви недвусмислено трябва да изразява нагласа за дословно и щателно планиране на предстоящите начинания. Напомням ви, че техният старт може да е днес, а може и да е след десетина дни, но вие трябва да мислите и действате така, сякаш всеки детайл е отговорен за изхода на процеса. Единствените ви спокойни моменти ще са през почивните дни, 24 и 25 октомври. Докато общият тон на атмосферата тогава е неспокоен, вашата лична ситуация проявява елементи на леко успокояване, а вие сте готови на компромис, за да си подсигурите подкрепата на партньора за своите начинания в професионален и в личен план.

Риби

Анализирайте ситуациите

Периодът не обещава да протече по обичайния ред. Задачите се изсипват върху ви. Докато вие планирате, нечия намеса е в състояние с лекота да промени хода на събитията и да ви подтикне да търсите нови методи и средства за справяне с тях. Предлагам ви да разчитате повече на анализа и на претеглянето на обстоятелствата. Не се пробвайте да ги надхитрите. Мнозина ще са склонни да злоупотребят с права и ще се доверят на сила, за да получат своето. Нито едното, нито другото ви е нужно. Забравете за борбата за надмощие. Къде по-приятно ще завършите тази седмицата, ако между 28 и 30 октомври проявите търпимост спрямо чуждите грешки. Повярвайте, че сега не е моментът да доказвате правота със сила. Така само ще се стигне до крайности в отношенията. Изходът от тях ще е неприятен за двете страни, докато вие ще загубите подкрепата на хора, които на един следващ етап биха могли да имат ключова роля в осъществяването на вашите проекти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай