Любовта е крехка и ранима

Любовта е крехка и ранима | StandartNews.com

Аспект, събиращ планетата на Любовта, Венера с планетата на подземното царство, Плутон, определя характера на седемдневието. Планетите подтикват желанието ни да развием способностите, които сме поставили на втори план или на които не сме обръщали достатъчно внимание, както и да потърсим финансиране за идеите си.

Вторият план на тяхното въздействие / по никой начин не го поставям на второто място / ще се усети в личните взаимоотношения. Възможно е, благодарение на външни обстоятелства да се наруши хармонията между партньори, установена след дългогодишната им връзка. Това би трябвало да се приеме като знак за необходимост от освежаване й, а не за разтрогването й.

До неблагоприятен изход или до нежелани последствия ще ви отведат опитите да се вадят "кирливите ризи", независимо кой го прави и по какви подбуди.

Присъствието на благоразположен Нептун ме подтиква да подозра възможност за формиране на нови условия в общественото пространство, които да подтикнат към обединяване на групи около неатрактивни до момента идеи, каузи.
Слаб, положителен аспект на Марс със Сатурн действа през периода. Освен, че ни моли да сме търпеливи, той ще ни подтиква да оглеждаме и анализираме действията си, ще изпитва уменията ни за преодоляване на препятствия. Надявам се, представителите на знаците, подвластни на елемента "земя" да не го възприемат като допълнително бреме. Всъщност, това е възможност да спрем и помислим накъде и как да продължим.

Овен

Не потискайте чувствата

Водеща тема на седмицата при вас са партньорствата. Там трябва да сте особено внимателни. Предстоят разговори, дискусии на всички равнища от общуването, специално в края на разглеждания период. Родителите ви, родствениците или близките ви приятели ще искат да знаят повече за намеренията и за начинанията ви. Не слагайте филтър на информацията. Те ще го разберат и ще ви заподозрят в манипулации, за които дори не сте си помислили. Няма как да не ви подсетя и за необходимостта от изразяване на загриженост и топли чувства в личните отношения. За да очаквате партньорът да ви подкрепи, трябва да го стимулирате. Доверете се на аспекта Венера/Плутон / Венера и Плутон попадат в лупичката / и дайте простор на чувствата си, доверете им страховете си. Възможно е, разговорите с тях да ви отворят очите за нов прочит на актуални събития или на минали такива.

Телец

Не прибързвайте

Всичко, което се очаква или се изисква от вас през периода, е да сте активни, инициативни. След като прочетете общата част, ще разберете защо ви подкрепям да изразявате мнението си открито. Не по-маловажно е да приключите с темите и с проблемите, появили се в рамките на предходните седмици. Действайте без да бързате и не се състезавайте със себе си. Периодът не одобрява прибързаното лекомислие. Още по-малко предразполага към занимания, които да изчерпат до последната капка вашите физически и психически сили. Не поемайте нови, по-високи отговорности, не давайте големи обещания на 31 януари и на 1 - 2 февруари. Управителят ви, планетата Венера / Венера попада в лупичката /, е затруднен да изпълнява ролята си на поддръжник тогава, когато вие забравяте, че и околните се нуждаят от стимулиране на настроението с позитивни емоции.

Близнаци

Обхванал ви е ентусиазъм

През седмицата ще ви се наложи да сте по-разговорливи и вежливи, защото осъществяването на вашите желания преминава през необходимостта от сътрудничество. Налага се да ревизирате подхода са, ако до момента не сте постигнали търсения успех. На първо място, оставете си на 3 и на 4 февруари повече време за разговори и срещи. Очаквам първоначално да сте твърде скептични към предложенията или за изхода от дискусиите. Времето ще ви обори. Постепенно ще осъзнаете, че именно сблъсъкът на различни мнения и гледни точки, провокира появата на разбирателство, дава ви информация-ориентир за изход от суматохата след турболенциите на Меркурий. Някои от тези идеи биха могли да влязат в работа още преди края на месеца.

Рак

Пленени сте от идеи

Но те все още не могат да намерят реализация. Не се отказвайте. Изводите, до които стигате, са верни и достойни да бъдат следвани. Допълвам, че дните 31 януари и 1-2 февруари са подходящи да се посветите на задълбочени занимания в сферата, в която работите или на развитието на нови идеи. Умът ви е отворен за анализи. Възможно е, някои да се устроят на работа, други да доразвият образованието си. Може би ви направи впечатление, че ви подтиквам към самостоятелност и еднолични действия. Причината е в напрегната връзка Венера/Плутон / Венера и Плутон попадат в лупичката /, която спомага за идеализиране на партньора. Едва ли това ще ви е от помощ, но все пак, опитайте се и да поглеждате как изглежда нещата отстрани. За съжаление, не сте защитени от притворството на хората. Сами трябва да се пазите.

Лъв

Възможни интриги

Констатирате промени в битието си. Очаквахте ги, а сега продължавате да подреждате задачите, с които стартирахте новата година. Всяка от тях има изрична нужда от вашето внимание. Аспектите на седмицата, най-вече Марс/Сатурн / Марс и Сатурн попадат в лупичката / изрично засилват ролята ви на справедлив разпределител на благата и на задачите в кръга ви на влияние. Няма как да откажете, влезте сериозно в ролята си на организатор. Виждам в това особен род задължение, а и днес обстоятелствата ви позволяват да работите за подобряване на приходите в плана на материалното. А сега, малко и за предупрежденията на седмицата: Всеки от дните носи опасност от избухване на скандали и заплитане на интриги на работното място. Предлагам ви от 1 да 4 февруари да сте особено внимателни и съсредоточени върху конкретните задачи. Към 5 февруари може да получите обратна връзка за това как сте се справили.

Дева

Във вихъра сте

Партньорството и приятелството са вашата сцена. Всеки ден от седмицата ви предлага различна възможност за изява на чувствата и на предпочитанията. Дали да подадете някому ръка? Защо не? В замяна ще получите информация и подкрепа по друго време и повод. Пожелавам ви да си позволите да сте свободни в действията си. Планетните влияния изискат да живеете във вътрешна хармония и да сте в синхрон с околните. Така си гарантирате жизненост. Дните в началото на месец февруари са изключително продуктивни в работен, професионален и бизнес план. Използвайте ги, за да "се развъртите" и да подобрите благосъстоянието си. Нововъведенията ще се случват с лекота. В края на седмицата си позволете повече волности в общуването и по отношение на разходите. Развличайте се, според собствените си предпочитания.

Везни
Не се затваряйте в себе си

За дните от разглеждания период не сте си набелязали конкретни задачи. И по-добре. Използвайте ги, за да се пренастроите. Необходимо ви е да синхронизирате очаквания с възможности. Околните също са ви оставили на мира, потънали в собствените си размисли. Не е нужно да им доказвате в този момент неща, които те са осмислили. Ако се нуждаете от по-активна комуникация, поставете в основата чувства: говорете за това какво изпитвате, на какво се надявате. Така ще ви разберат по-бързо и по-добре. В работата си е крайно време да гласувате доверие на нововъведенията, да разкрепостите мисленето си, за да преорганизирате подхода си, особено ако не сте доволни от резултатите. Активната връзка между Марс и Сатурн / Марс и Сатурн попадат в лупичката / предполагат да виждате под повърхността на нещата и да оцените качеството им.

Скорпион

Повече въздържание

Вие се променяте и този процес става с изричното ви желание. Стремите се да обхващате пълноценно, всестранно събитията и да сте активни участници. И няма как да не е така, при положение, че въздействието на силните аспекти на периода, основно на връзката Марс/ Сатурн / Марс, Сатурн попадат в лупичката /, се проектира директно върху знака ви. Зад всичко, което днес преживявате и получавате, стоят ваши предходни действия, постъпки, решения. Неслучайно, през последните месеци ви въздържах от инициативи с краткотраен ефект. Наближава моментът да се убедите, че не е трябвало да се намесвате. Днес проекцията на Нептун върху знака на Риби продължава да настоява за предпазливост и въздържание от нови контакти. Дори ви предлагам да си позволите кратка пауза от 30 януари до 3 февруари. Така на спокойствие ще за преосмислите събитията от началото на календарната година.

Стрелец

Не пръскайте парите

Вие се надявате все така да продължите да работите на пълни обороти. Силата на вашия чар и контактността ви подсигуряват възможности за начинания в професионалната сфера, както и за ново начало в живота. Мнозина обмислят промяна. Вярно е, че не не говорим за грандиозни промени, а за раздвижване на обстановката и на атмосфера. Дните около средата на периода / 2 - 4 февруари / са подходящи да вземете решение къде искате да работите, къде смятате, че е най-добре да живеете и с кои хора възнамерявате да общувате. Твърде важни размисли, за да могат да се намерят отговори в рамките на няколко дни, но тъй като вие вече много сте напреднали в тази посока, нищо чудно да изненадате околните с готови решения. Бих искала да ви препоръчам да не се екзалтирате. Това носи привкус на лекомислие. Въздържайте се да пръсквате енергия и пари по всякакви поводи.

Козирог

Щадете се

Продължавате да разчиствате проблеми от предходната година. Донякъде поради присъствието на следи от ретроградното движение на Меркурий, донякъде заради присъствието на планетна връзка Марс/ Сатурн / Меркурий, Марс, Сатурн попадат в лупичката /. В превод ще ви кажа, налага се да сте предпазливи и да си припомните подсещанията от общата част към текста. Началото на седмица ще затвърди у околните усещането, че е трудно да ви следват и че е още по-трудно да предвиждат стъпките ви. Повече яснота по въпросите, които ви вълнуват, ще внесат обстоятелствата и разговорите, проведени на 31 януари и 1-2 февруари. Не се колебайте да се възползвате от получената информация или да се доверите на съвет, даден ви на една от посочените дати. Време за отдих едва ли ще ви остане. Точно поради това, на 4 и на 5 февруари се налага да се щадите. Не е редно да се почувствате изтощени, обезсилени.

Водолей

Увличате се опасно

Далечни и близки планове за пътувания и за промени в делника пълнят мислите ви. Те ще задържат вниманието ви, извън делничните задачи, на 30, 31 януари, а в началото на февруари ще ги превърнете в част от програмата си. Вие сте убедени, че тази промяна в отправната точка при оценка на обстоятелствата и на поведението на околните, ще ви отведе до верните решения. Малко съм притеснена. Причината е в опасността да се поувлечете по нестандартни методи и подходи. А нейните корени са в присъствието на аспектна връзка между Марс и Плутон / Марс и Плутон /. Тя прави възможна подмяната на реалното с желаното. Моля, запитвайте се по-често, как гледат околните на вашите идеи и намерения. Разминавания с вижданията им подсказват, че сте изгубили фокуса. Предлагам ви да се възползвате от дните 4 и 5 февруари, за да приведете своите намерения в синхрон с общия тон на събитията.

Риби

Нищо не е спешно

Делникът нахлува без предупреждение и предварителната ви програма се променя. Размествания има не само в планираните срещи. Чувствате се неподготвени за онези, които трябва да проведете. Притесненията ви са свързани със затруднението да предпоставите ясно и точно исканията си. Не е нужно да избързвате. Нищо от онова, което сега се случва, не е спешно. Дните от 3 и 5 февруари са ви дадени за размисъл и за избор на позиция, на поведенческа линия. Тези предупреждения се отнасят както за работно-служебните ви отношения, така и за личния живот. Мнозина, по волята на обстоятелствата, ще се съсредоточат върху семейните и партньорските взаимоотношения. Вероятно, те имат нужда от освежаващата струя на промяната. Припомнете си за аспекта Венера/Плутон / Венера и Плутон застават в лупичката / и потърсете възможност за спокоен разговор, в който партньорът, отсрещната страна да ви представи своята гледна точка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай