Любовен хороскоп за април

Любовен хороскоп за април | StandartNews.com

Пролет пукна и планетата на любовта Венера влезе в Риби. Там ще е най-щедра към представителите на водните знаци (Рак, Скорпион и Риби и земните знаци Телец и Козирог, които също ще усетят благотворното влияние на Амур. Ето и всички априлски тенденции според Амур, уловени от астролога Паскалева.

Овен
Ежедневието през месец април ще е много динамично за представителите на този огнен и страстен знак. Съществува опасност да пренесете напрежение отвън в семейството. Рутината ви отегчава, нуждаете се от вълнуваща връзка и горещи емоции. Пролетта ще ви даде шансове, но обвързаните да внимават.

Телец
Венера в Риби ще ви накара да се чувствате харесвани, оценени и желани от противоположния пол. Очаквайте нови приятни запознанства и любовни развръзки в досегашни приятелства. Не пропускайте ценни мигове с любимия човек заради работата. Екскурзия до екзотично място или романтична вечеря ще ви се отрази добре.

Близнаци
Този месец ще е труден за тези въздушни представители. Вашите цели и желания ще се разминават с тези на партньора ви, а не са изключени конфликти и за пари. Необходимо е търпение, да сте по-мили и да не давате повод за ревност. Трябва да положите усилие и да сте по-постоянни в желанията и действията си.

Рак
Венера в Риби внася хармония в интимните ви отношения и вътрешен мир през април. Ако се появят някои проблеми заради предизвикателния аспект на Марс, то с любов и мекота ще успеете да туширате всяко недоразумение. Нуждаете се от развлечения. Посещението на купони и културни мероприятия, ще се отразят положително не само на необвързаните.

Лъв
На гордите и честолюбиви Лъвове енергия и инициативност няма да им липсва. Марс във Везни ще оказва положително влияние на сексуалната ви активност и ще увеличи чара ви. Венера в Риби от своя страна ще внесе повече мекота и романтика в иначе взискателния ви и драматичен знак. След 20 април ще се озовете в нежна симфония.

Дева
Ключът към успеха в любовта при вас ще бъде способността ви да се допълвате с партньора си, а не да си мерите инатите. По природа сте сдържани и недостатъчно сигурни в себе си. Понякога ви е трудно да преодолявате склонността на хората до вас към заобикаляне на проблемите и важните неща. През април обаче поставете хармония на първо място.

Везни
На представителите на знака, управляван от Венера, ще им бъде трудно да съчетават динамиката на работното място с партньорските взаимоотношения. Сега обаче ще трябва да балансирате. Вие умеете по най-неустоим начин да накарате някого да ви харесва и обича. Накарайте човека до вас да се почувства единствен и той ще ви възнагради с много любов и топлина.

Скорпион
Представителите на този така страстен знак през месец април ще се радват на хармонията в отношенията, внимание от околните и дълбочина на чувствата. Независимо дали сте семейни или не, ще бъдете като магнит за противоположния пол. Изключителeн месец за любовните отношения на фона на тестовете, които ви носи Сатурн през вашия знак вече втора година.

Стрелец
Стрелците също ще трябва да жонглират и да се нагаждат към семейството и любимия човек, защото те са вечно на път или в центъра на събитията. Вие лесно печелите сърцата на хората, но е трудно някой да задържи дълго време вашето внимание. Трябва да имате до себе си много интелигентен и интересен партньор. Обвързаните през април обаче да внимават с дежурните флиртове.

Козирог
По природа сте стабилни в любовта и на вас може да се има доверие. Нуждаете се от грижовен партньор, който да ви накара да превъзмогнете вътрешната си несигурност и сдържано поведение, което в чуждите очи изглежда като студенина. Марс във Везни сега ще ви зареди с повече ентусиазъм и енергия за любовни подвизи. Ще общувате по-леко въпреки емоционалната си скованост на моменти.

Водолей
Началото, което представителите на знака сте поставили през март на интересни запознанства или трансформация в отношенията на постоянната ви връзка, през април ще се развива. Трудно се печели любовта ви и предпочитате по-свободните връзки, не така обсебващи. Ако нямате разнообразие в ежедневието и не ви стимулират душевно и интелектуално сега отношенията ще са трудни.

Риби
Последни в зодиака, но на първо място по хармония в отношенията през месец април. Настроени сте романтично, с жажда за живот. Вие умеете интуитивно да усещате желанията и настроенията на партньора си. Но често и емоционалното ви състояние е силно зависимо от обстановката около вас. Не давайте поводи за ревност или недоволство. Бъдете по-постоянни в чувствата си. Ще се радвате на внимание от страна на противоположния пол, ще получавате подаръци. Много от вас могат да получат и обяснение в любов или предложение брак. През първата половина на годината вие, заедно с Раците, сте най-облагодетелствани от планетата на късмета и успеха Юпитер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай