Изпитание на чувствата

Изпитание на чувствата | StandartNews.com

Астрологична прогноза за периода от 18 до 24 април 2015 година

В началото на периода Марс и Юпитер се борят за надмощие, противопоставяйки се. Невъзможно, а и ненужно е тук да обхванем всички последствия от този опит за надскачане. Ще си позволя да спомена, че 18 април е неподходящият ден за извършване на важни финансови операции.

По време на покупки и докато планираме инвестиционните си намерения, определено ще сме склонни да гледаме с оптимизъм цифрите, както и да надскачаме реалните си възможности.
Динамичният характер на седмицата не позволява задържането на една или друга планетна тенденция на доминантна позиция. Почти веднага в реалността на делника се появява образът на комбинацията Меркурий/Венера/Нептун, последвана от тази на Марс/Плутон.

Те ни превръщат в чувствителни хора, подтикват ни да сме взискателни към околните и безкритично щедри към себе си. Едва ли може да се твърди, че е разумно да очакваме подобна линия на поведението ни да донесе добри резултати от съвместна работа. Появата на неразбирателствата в личен и професионален план се подразбира.
Няколко дни по-късно, към 23 април, Марс е във връзка с Плутон.

Сега планетата се разгръща в друга посока благодарение на новия си хармоничен аспект: очаквам добро стечение на обстоятелствата там, където силите не ни достигат.

Овен

Отдайте се на семейството

Вие подсъзнателно избирате да сте далеч от суматохата на работното място, оглеждате отдалеч конкуренцията и претегляте своята реакция. Приемете горното изречение и като звездна препоръка. Предлагам ви да се посветите на семейно-домашните, на партньорските или на родителските отговорности. Така си гарантирате чувство на задоволство. То ще ви е необходимо да подплатите с увереност действията си в професионално отношение на един следващ етап. Питате се дали ще съумеете да се възползвате? Всичко зависи от индивидуалната ситуация. Смея да твърдя, че вие имате нужда от малко жар в чувствата. Намерете време да ги изразите през свободните си часове или през уикенда.

Телец

Стягайте куфарите

Вие сте готови на сериозни компромиси в личния живот, защото повече от всичко имате нужда да преживявате приятни мигове на взаимност. Мнозина ще пътуват, други съзнателно ще реорганизират делника си, за да реализират мечтаното съвместно начинание. Активността ви трябва да е насочена към уплътняване на съществуващите контакти. Вярно, че е приятно да правите неща за други хора и да ги зарадвате, ако те го оценят, но като чета препоръките за периода, бързам да поясня, че с действията и решенията си по никой начин не трябва да утежняване бюджета си. Припомням ви за последствията от описаната планетна връзка Марс/Юпитер /Марс и Юпитер попадат в лупичката/.

Близнаци

Радвайте се на момента

Вие изглеждате изключително концентрирани. Марс и Юпитер /Марс и Юпитер попадат в лупичката/ ви подтикват да сте нащрек не само при начинания. Предупреждавам ви, че след 18 април трябва да помислите как да се стегнете и да се спретнете за работа по изоставащите дела, за да не се удвоят проблемите, свързани с тях. Другата линия от поведението ви, която задължително трябва да бъде контролирана през първата половина на периода, е разходната. Няма как да развържете кесията си и след това да не се затюхкате, че не можете да "попълните" отворилите се дупки в бюджета. Последните два дни, 23 и 24 април, ще са най-приятните и динамичните. Не ги пропилявайте в мечти и надежди за бъдещето. Живейте за момента.

Рак

Заложете на интуицията

Надявам се, че предусещате от какво най-вече имате нужда - от интуицията си. Това е задачата ви за първия работен ден от седмицата. Тогава трябва да проявявате съзнателна, волева реакция, а в основата й да е онова, което ви е прошепнала интуицията. Ако сте си поставили за цел да защитите своите пари от променливостта на обстоятелства, важно е да се съобразите с казаното в общия текст за въздействието на аспекта Марс/Юпитер /Марс и Юпитер попадат в лупичката/ и да се огледате за подходяща инвестиция, без да я правите на момента. Смятате, че вашето заплащане е под въпрос или че сте застрашени от орязване на заплащането, заплатата. Предлагам ви да пуснете в ход своя чар. На 23-24 април да помислете кому да предложите съвместна работа.

Лъв

Ненужно се безпокоите

Нямате основания за оплаквания, поне що се отнася до личния живот. Любовните дела, семейните задължения и радостите в тесен кръг са в центъра на вниманието ви. Може би се питате дали не сте се поотпуснали нещо и дали не изостават професионално-служебните дела. На ваше място не бих се безпокоила. Оставете се на предначертанията на съдбата - сега тя се намесва в управлението на живота ви. Смятам, че това ви позволява да проявите повече свобода в действията си в различните сфери от делничното като емоционалност, самоувереност и артистизъм. Успехът няма да закъснее, когато към 22 април ви се наложи активно да търсите обезпечение на един личен или семеен проект.

Дева

Претоварвате се излишно

Марс ще сключи през първите дни от периода труден за вас аспект с Юпитер /Марс и Юпитер да попаднат в малката лупа/. Той не ви позволява да живеете с ритъма на вибрациите на тялото си. Почувствайте го. Ако то иска отдих, позволете му го. Ако все така не се чувствате готови за активности и не сте в борбено настроение, не се насилвайте. Все пак, редно е да се замислите дали не пренатягате бурмите на енергията си и дали не се претоварвате излишно? В процеса на търсене на отговори ще се разбере дали не превръщате желанието си да сте във форма в самоцел, която изчерпва силите ви. Ще го разберете по това, че реагирате твърде нервно или сприхаво.

Везни

Във вихъра на любовта

Вие сте във вихъра си, а любовните отношения са вашата стихия. Въздействието на силните вибрации от страна на Юпитер придават особено очарование на поведението ви. Мнозина замислят смели или нови професионални проекти. Други смятат, че се нуждаят от реорганизация на живота си, поради което живеят напред във времето и пренебрегват обичайните си задължения. В предвижданията за седмицата присъства ангажимент към семейството. Налага се да наваксвате с приходите за попълването на бюджета. Дните от 19 до 23 април посветете на тази задача. Надявам се, че имате ясна цел, за да приключат усилията ви с конкретни уговорки на 24 април.

Скорпион

Мълчанието е злато

Нещо ви притеснява. Констатирам, че това е професионалният статус. Много са промените, които се случиха в последно време там, където работите, където редите своя бизнес и ви плащат. Според моята преценка съчетанието Марс/Юпитер /Марс и Юпитер попадат в лупичката/ е трудно за овладяване и вие ще постъпите разумно, ако си затваряте устата, когато не сте уверени, че не сте напълно сигурни в опита, познанията или в мотивите на околните. Надавам се характеристиката на дните от 19 до 22 април да ви даде възможност да прозрете какво се очаква от вас и накъде трябва да насочите или да пренасочите усилията си. За целта си забранете смесване на емоции и логика. Моля, стойте далеч от клюки и не си позволявайте необмислени критики.

Стрелец

Време за бизнес

Звездната характеристика на периода позволява изяви, поощрява смелите стъпки в бизнеса. Вие сте отворени за новото и можете да постигнете много, ако използвате своите познания, без да се притеснявате от евентуални грешки. Това, че ще сте разкрепостени и готови да контактувате, ще се хареса на околните и те ще проявят желание да ви подкрепят във вашите начинания. Сигурна съм, че между 19 и 23 април трябва да потънете в ежедневните дела и да се справите с онези от тях, които до момента сте отбутвали или отлагали. Точно на посочените дати на мнозина ще им се наложи да доказват способностите си пред авторитетни и високопоставени лица. Остава да сте готови да поемете следваща порция отговорност по отношение на работа, професионални задачи, за да се докажете.

Козирог

Бързайте бавно

Не плувате в свои води. Няма нищо страшно - това е само за няколко дни и отминава след 22 април. Точно защото не сте в добра кондиция, се хвърляте през глава от идея към идея. Трудното съчетание Марс/Юпитер /Марс и Юпитер попадат в лупичката/ може да ви защити от прибързани действия, защото бави развитието на всички обстоятелства. Към това се прибавя опасността от силно емоционални реакции на събития и случки от реалността на делника, тъй като от 19 до 23 април дните се управляват от високото ви самочувствие. Предлагам всеки да си направи съответните изводи от прочетеното и да не позволи силните енергии от страна на цитираните транзити да го подведат по отношение на избора на поведение.

Водолей

Вземете си отпуск

През идните дни събитията ще изпробват вашите способности да анализирате и да си създавате вярно впечатление за случващото. Не на шега ще изпитате затруднения. Първи ще отчетат смущението ви вашите близки. Предлагам дните от 19 до 23 април да прекарате в тяхната компания като съзнателно ограничавате контактите си. Ако в работата някой се нуждае от вашето присъствие или подкрепа, моля, подсигурете ги, но запазете мнението си за себе си и не се включвайте в спорове, не се поставяйте в ролята на арбитър. Мисля, че едва ли ще е толкова трудно да подредите програмата си така, че на 24 април да сте в отпуск или в командировка, за да не участвате в неконструктивни дискусии на работното място или у дома.

Риби

Главозамайването вреди

Вие сте готови да се откажете от всичко проектирано, ако решите, че така ще излезете от обхвата на светлините на прожекторите. Иска ви се светът и околните да не се занимават с вас. Допускам, че някои ще изберат погрешна стратегия заради силните вибрации на дебалансирания аспект Марс/Юпитер. Работохолизмът не е изход от настоящата ситуация. Съчетанието Меркурий/Венера /Меркурий и Венера попадат в лупичката/ е в състояние да ви накара да сте по-предпазливи, но няма сили да ви предпази от грешката да сте настоятелни тогава, когато трябва да се отдръпнете или да потърсите компромис. Положителното в случая е, че ако не се главозамаете, ще преминете през този сложен период без скандали и материални загуби, които могат да са последица от неразбирателствата с високопоставена персона на работното място.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай