Ах, този Меркурий!

Ах, този Меркурий! | StandartNews.com

Звезди и партньорства

От първия до последния ден Меркурий се придвижва със забавено темпо. Сигурно се досещате защо? През първите дни от периода той все още е ретрограден. В това няма нищо необичайно.

Приема се, че от 26 януари той преминава на директен ход, който все още е само предвестник на неговата следваща, директна фаза. Според правилата, прилагани от астрологията, Меркурий ще се отзове изцяло в обновената си форма върху първия градус от знака на Водолей на 14 февруари, което ми припомня да ви подскажа, че и през разглежданите тук дни продължават да са валидни конкретни препоръки.

Моля, обръщайте специално внимание на всички писмени известия, в това число и на поздравленията, съобщенията и информациите, които влизат в пощата ви / във виртуалната, или в тази, окачена на външната врата /.
Наред с това, придвижването на Меркурий по градусите от знака Козирог, на чиято територия се намира през седмицата, настоява за повече внимание и концентрация при пътуване. Задължава ни изрично да спазваме правилата за безопасност при работа със съоръжения.

Аспект на Меркурий с планетите Плутон и Уран предупреждават за възможно нарастване на броя на транспортните произшествия и на трудовите злополуки.

Овен

Прекалено активни

Обстоятелствата ви стимулират за нови изяви. Нямам съмнение, че в изпълнението на собствените идеи ще впрегнете и други хора. Вие сте организаторът, а някой ще изпълнява. Околните са запленени от вашата активност, но това не изключва пререкания по всякакви, обикновено и най-често, делнични поводи, заради битовизми . На мнозина ще им се прииска да демонстрират способностите си в изкуството, в организирането на пътувания. По този начин се себедоказвате. На 26 януари се представяте пред партньора в интимната сфера в нова светлина. Надявам се да намерите сили да си признаете, че ви е било мъничко страх преди напълно да повдигнете завесата, но въпреки това не сте се спрели пред предизвикателството да потърсите желаните отговори. И няма как да е другояче, след като Меркурий / Меркурий застава в лупичката / така старателно подбира думите и търси нов смисъл в старите понятия.

Телец

Важни решения

Преплетени енергии от страна на планетите Меркурий и Юпитер / Меркурий и Юпитер попадат в лупичката / се свързват пряко с проявленията на вашето рождено Слънце в Телец. В резултат многократно се увеличава желанието ви да предизвиквате околните, да търсите възможности за ярка личностна изява. Дори ще успеете да замаскирате проблемни тeми във взаимоотношенията. Редно е да ви подготвя, че предстои вземане на важни решения, подписване на договори и споразумения. Бъдете отворени за предложенията на околните, но и предпазливи, когато не познавате обстановката. На 23, 24 и на 25 януари се увеличава опасността от грешки, травми и инциденти. Тогава от вас се изискват самообладание и отказ от агресивност, за да не прераснат приперните в стълкновения с непозволени средства.

Близнаци

Не действайте "ва банк"

На 23 януари откриваме транзитиращите планети Мeркурий и Плутон върху територията на знака Козирог / Меркурий, Плутон попадат в лупичката /, следователно, в сложна взаимовръзка с вашето рождено Слънцe. Засегнати ще са взаимоотношения. Предоставя ви време да подредите или да преподредите, ако се налага, отношенията си с външния свят и едва след това да се развличате. Нищо чудно мнозинството от вас да установят, че се очертават важни разговори и срещи през работната част от седмицата. Едвa след това, ако постигнат целите си, ще си разрешат отдих. Както анонсирах, работната част от седмицата започва с важни събития, които ще ви накарат да забравите за дaлечните планове. Аспектите през периода предупреждават, че играта "ва банк " е все така опасна за вас.. Моля, направете конкретни стъпки, които да направят вашите намерения предвидими за околните.

Рак

В подем сте

Подвижни и креативни сте във всяко отношение. Можете да свършите работа за трима, стига да пожелаете, а и можете да си помързелувате, ако сте решили, че сте изпреварили другите. Забавеното придвижване на планетата Меркурий / Меркурий попада в лупичката / ще подсили вашата интелектуална мощ, но може да постави под въпрос разбирателствата. Вие предусещате мислите на околните и те нямат никакъв шанс дa кроят планове зад гърба ви. Все пак, съветвам ви максимално да се отворите към света и да сте готови да възприемате всякакви предложения. Важното в случая е, че интуицията, шестото ви чувство са отворени на максимална степен и ви помагат да уловите всичко, което ви засяга или може да ви вълнува. Това е добра основа за разговори, а защо не и за уговорки, които да са на ход през следващите седмици.

Лъв

Не пътувайте

Промени. Така с една дума вие описвате живота си през предходните дванадесет месеца. Как ги окачествявате, това си остава ваша тайна. Но те продължават да бунят вашия творчески дух. Дори нещо повече, нараства желанието ви да ги обърнете в своя полза, да ги поставите в основата на плановете си за бъдещето. Едновременно с това, мислите и как да се възползвате от новите моменти, за да си подсигурите повече време за разпускащи занимания, които да ви позволят да развиете своите оригинални виждания. Най-добре ще се чувствате в края на периода, когато няма да се появяват неочаквани задачи или неканени гости. Новите приятелства и познанствата, които ставаха част от живота ви по Коледа, се появяват в нова роля. Те ви помагат да докажете, че знаете повече, можете повече. Преди да сте се размечтали, да ви върна към днешния ден. На 26 и на 27 януари е препоръчително да се задържите у дома, да не предприемате далечни пътувания.

Дева

Бъдете по-смирени

Звездните вибрации отварят ума ви. Планетата Меркурий е в знака на Козирог / Меркурий попада в лупичката / и ви предоставя неограничени възможности да се представите като таланти, като мислители, като оригинални артисти във всекидневния живот. Имате нужда от това, защото сте обхванати от желание да преобразите своя личен свят и да направите делника си такъв, какъвто ви харесва. Какво ще се случва след това, сега за вас няма значение. Все пак, налага се да правите и наложителни неща. Мнозина от вас вече осъзнаха, че няма как да вървят по своя, избран път, ако не поглеждат към партньора и не отделят време за децата. Възможно е, човекът до вас да обяви, че иска дете или да чуете, че вашите деца очакват поколение. Ще завърша със съвет: празнувайте, развличайте се, развихрете фантазията си, но не се възгордявайте. Това чувство може да ви отреже пътя към успеха, към сърцата на заобикалящите, което ще е определено пречка за осъществяване на плановете ви.

Везни

Възможни конфликти

Вие не си мълчите. Убедени сте в правотата на собствените преценки и не можете да си представите как другите ще извадят по-ясни и сериозни аргументи от вашите. Между 26 и 29 януари конфликтите направо висят във въздуха наоколо. Всъщност, вие искате всичко да е под ваш контрол. Тези ваши желания са обвързани с вибрациите на планетата Меркурий / Меркурий попада в лупичката /, които изострят до краен предел чувството за несправедливост, но ви подтикват също така, да оценявате обстоятелствата от своята камбанария. Няма да ви са чужди намеренията за покупки, с които смятате да облагородите домашната обстановка или да позатоплите домашните отношения. Планетата ще се постарае да е на ваша страна, когато се нуждаете от освежаващи идеи.

Скорпион

Предстоят победи

Транзитиращите Меркурий и Юпитер / Меркурий и Юпитер попадат в лупичката / се състезават за вашето внимание. Имате възможност да изпробвате силата на въздействие на шармантността си върху околните, да приложите нови трикове за привличане на вниманието, както и да проучите нагласите на онези от заобикалящите ви, за които сте сигурни, че ще играят роля в живота ви, в бизнеса ви през следващите четири-пет седмици. Планетите очакват да сте заинтересовани от поддържането на доброто сътрудничество повече, от когато и да било. Не се колебайте да говорите с всеки поотделно, да се уединявате за тези срещи и да създадете у отсрещната страна впечатлението, че цялото ви време и цялото ви внимание са за тях. Сами ще се учудите от постигнатия резултат. На 28 и на 29 януари мнозина ще се поздравят с победа, постигната не на бойното поле, а на масата на преговорите. Преди дни това бе немислимо.

Стрелец

Готови за скок

Малко неща и събития от делника задържат вниманието ви. Вие сте готови да направите скок в бъдещето и остава единствено да прецените, кои ще са вашите придружители по този път. Претегляте много внимателно всички обстоятелства и сте уверени в собствените възможности. Философската ви нагласа на мислене не ви дава мира за едно: убедени сте, че след като сте положили толкова усилия в една задача, за една цел, то е невъзможно да не дочакате успеха. Дните около 28 януари са ви дадени за това - да правите срещи и да провеждате разговори, от които да си извадите заключението не само за качествата на отсрещната страна, но и за способността й да отстоява позиции. Активното присъствие на планетата Меркурий във вашия делник / Меркурий попада в лупичката / ще раздвижи контактите ви и най-вероятно ще се окажете в полезрението на обществото, към което принадлежите. Вашата дума ще се чува и зачита.

Козирог

Блестите с идеи

Онова, което веднага се набива на очи, е вашата силна воля и неограничените ви възможности да ръководите собствените си дела, както и да въздействате на околните. Повече от явно е, че имате значимо присъствие на сцената на живота, но и че сте заинтересувани от онова, което правят околните. Имате и идеи, които не само те могат да приложат, а и да станат основа на добро, дълготрайно сътрудничество. В дома и в семейството нещата се подреждат, благодарение на дипломатичността и търпението ви. Вероятно, ще се възползвате от влиянието си и от своите връзки, за да подпомогнете свой близък, роднина или приятел. С толкова много задачи няма да усетите как, увлечени в дела за себе си и за другите, ще преминат последните дни от настоящата ретроградна фаза на Меркурий / Меркурий попада в лупичката /. Тъй като тя се случва на вашата зодиакална територия, бъдете особено нащрек, ако ви се налага да правите нещата, пред които съм поставила знак за внимание.

Водолей

Не подписвайте документи

Прeдстоящата промяна в поведението на планетата Меркурий / Меркруий попада в лупичката / ще провокират мнозина от вас да си дадат сметка за реалностите в живота си. Дори ще сте много строги към себе си, но това не изключва усещането за вътрешно удовлетворение. Причината е във факта, че и сега, както през повечето месеци от 2015 година, вървите към целите си, без да разчитате на чужда помощ. И въпреки това ще ви стане малко тъжно. Има обстоятелства, заради присъствието на Меркурий и Плутон / Меркурий и Плутон попадат в лупичката / в знака на Козирог и във вашето дванадесето поле от хороскопа, които ви теглят към песимистични настроения. Надявам се, че това няма да ви разубеди отново да "повикате неволята", когато правите нещо важно. На 25 и на 26 януари не прибързвайте с обещания, не давайте съгласие и не подписвайте документи, чието оформяне може да бъде отложено във времето.

Риби

Не прибързвайте

Ако не тръгнете да пътешествате в реалността, то ще го сторят мислите ви. Духът ви е неспокоен. На моменти сте склонни да прибързвате в действия, а и оценки. Не ви е от полза, поне докато търсите каква да е реакцията ви на неочаквано посещение, непредвидена среща или как да реагирате на промените, настъпили в програмата ви заради извънредни обстоятелства. Мога да ви разбера. Искате час по-скоро да забравите миналото и да насочите мислите си към нови хоризонти. Преди да погледнете напред към онова, което все още е далечна перспектива, приключете с належащите въпроси. За целта се възползвайте от дните между 26 и 29 януари. Всяко забавяне или неизпълнение днес, се пише на сметката ви. Иначе ще може да разчитате на шанса и да уредите по неочаквано благоприятен начин финансовите си отношения с близки или родственици. Приключвате нещо, което сте бавили или отлагали дълго време.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай