Депутатки се стягат за парламента

Корнелия Нинова блести с нова визия, оранж изкушава Деница Гаджева и Деси Атанасова

Депутатки се стягат за парламента | StandartNews.com

Дамите от четирите партии, които влизат в новия парламент, вече стягат гардероба за деня на първия звънец. Доста от тях вече са врели и кипели в събитията и в дрес кода на Народното събрание. Те отдавна са се отказали от фешън фриволностите, които са толкова типични за дебютантките. Кулоарите и хроникьорите помнят уникални изпълнения при някои госпожи и госпожици, които решаваха да смаят всичко живо и мъжко при началното си стъпване в елегантната сграда на жълтите павета. Сред тях имаше неуместно шарени рокли и странно веещи се коси.

При депутатките с опит това никога не може да се случи. Червената Корнелия Нинова вече се появи с подходящо избрана и осъществена прическа. "Острието" на БСП винаги се отличава с върла елегантност и прекрасно подбрани комбинации и цветове. Неслучайно сред дизайнерите, които тя предпочита, е Нели Колева - сигурна марка за висок стил, перфектен шев и кройка. Напоследък Нинова залага на модерните свежарски нюанси. На пленума на БСП тя се появи в ефектна асиметрична блуза в корал и лила. Нинова трупа точки и като спец в бижутата. Бели и черни перли са големите й слабости. Мая Маналова и Илияна Йотова, които в нощта на изборите седяха от двете страни на лидера си Сергей Станишев, също не правят компромиси с гардероба и аксесоарите. Илияна беше избрала класически бял костюм с черна основа - фаворит не само за сезона. Мая беше във визия в прекрасно розово с елементи от жабо стайлинга.

Десислава Атанасова откровено признава, че е роб на класиката. Никога не рискува - пада си по черно, тъмносиньо, кафяво, сиво. Но макар и рядко, бившата здравна министърка слага върху малките си тъмни рокли джемпъри в ярки багри. Тя също е горд собственик на няколко перлени огърлици. Десислава обаче си пада и по брошките - също като Цецка Цачева. Шефката на предишния парламент в самия му непредизвестен край демонстрира смелост и дори склонност към експериментаторство. Тя допусна десени на точки и райета, цветя и фльонги - от това само печели. Петя Раева от ДПС, която направи революция във външния си вид, сваляйки сума ти излишни килограми и заразявайки колегите си с мерака за хармонично тяло, вече може да носи каквото си иска. Ако по време на по-сочния си период държеше най-често на тъмните тонове по разбираеми причини, сега спокойно се носи в жълто и бяло. Деница Гаджева от "Атака" пък пренася в Народното събрание градския шик и някои модни заигравки като панталони потури, които са номер едно по "Витошка". Свободно падащите й букли подчертават младежкия й вид.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай