Слави продължава в bTV

Слави продължава в bTV | StandartNews.com

Чрез Фейсбук стотици вече напират за концерта на Дългия на 29 октомври на Орлов мост

"Ку-ку бенд" и актьорите ще забавляват зрителите всеки делник от 22,30 часа

Всички черни прокоби, че Слави Трифонов ще бъде изгонен от телевизията, в която влезе преди 16 години, се оказаха напразни. bTV Media Group и фирмата на прочутия продуцент "Седем осми" подписаха нов договор - вероятно за три години, както беше досега. "Шоуто на Слави", което е в традиционния си летен отпуск, и през новия сезон ще се излъчва както и досега всяка делнична вечер от 22,30 часа. Дългия отново ще дирижира цялата тайфа, както той си знае. През новия сезон медията ще излъчи и филма на "Седем осми" за концерта на Слави и "Ку-ку бенд" в Лондон.

"Шоуто на Слави" е от най-емблематичните и високо рейтингови предавания в ефира на bTV. Радваме се, че Слави и "Ку-ку бенд" ще бъдат част от програмата, за да продължат да правят това, в което са най-добри - забавни актьорски вечери, злободневна сатира, музикални изпълнения, разговори с най-интересните световни и български личности", коментира Павел Станчев, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

"Продължението на договора между "Седем осми" и Би Ти Ви е естествено заради свободата да реализираме медийните си проекти и гражданската си позиция", коментира пък Трифонов.

Причината за новия договор е съвсем проста и логична - на 31 август изтича срокът на стария. Това обаче сериозно намалява възможността шоуменът да се кандидатира за президент. В това го заподозряха много политически анализатори (а и той самият не го отрече напълно) от момента, в който той и екипът му започнаха да организират референдум.

В момента Слави и хората му едва ли почиват напълно. Екипът се готви да направи голям концерт на 29 октомври на Орлов мост от 16 часа. Във Фейсбук вече стотици фенове са заявили, че непременно ще дойдат да чуят любимите си песни изпълнени от талантливите певци и музиканти от екипа на шоуто.

Евгени Димитров-Маестрото и "Ку-ку бенд" усилено работят над композициите, сценаристите на екипа и Краси Радков, Мариан Бачев и всички останали също са на линия.

Тази година Виктор Калев се върна към театъра и музиката извън шоуто. Неоснователни се оказаха предположенията, че ще го последват Краси Радков и Евгени Димитров-Маестро. За Годжи пък изобщо не може и дума да става, той е един от най-верните и дългогодишни авери на Трифонов още от музикалното в Плевен. След грандиозния концерт, който всички тези абсолютни професионалисти направиха преди година на стадион "Васил Левски", едва ли нещо може да ги спре да работят пак такъв хъс. Тогава за 70 000 пеещи и танцуващи българи Слави и компания бяха по-истински от излелия се порой.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай