Нова с десети сезон на "Сделка или не"

Нова с десети сезон на "Сделка или не" | StandartNews.com

Нова телевизия ще пусне 10-и юбилеен сезон на предаването „Сделка или не". Водещият Румен Луканов и Банкера подготвят изненади за зрителите и участниците. От старта на предаването през 2005 година до момента са раздадени над 11 милиона лева на общо 1701 участници, а голямата награда от 100 000 лв. е печелена 7 пъти, съобщават от предаването чийто повторения се излъчват всеки делничен ден от 18 до 19 часа.

Двойник на Мадона, Мерилин и Путин, участници близнаци, милионер, фолк изпълнител, илюзионист, са само част от хората, играли в деветия сезон на "Сделка или не". Интересен е фактът, че не в този, а по време на сезон номер 4 са спечелени два пъти по 100 000 лв.

„Важно е в предаването винаги да има провокация към зрителите и участниците, за да им е интересно. Затова се опитваме всяка година да поднасяме различно предизвикателство и за едните, и за другите", споделя продуцентът на предаването Атанас Маринов.

Водещият Румен Луканов е запазено лице на предаването. „Моята задача е да помогна на зрителите да съпреживеят емоциите на участниците в студиото", казва той и изтъква, че е имал много хубави моменти по време на предаването.

Новият сезон на "Сделка или не" започва тази есен по Нова тв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай