Миков: БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ защитава интересите на обикновения българин

Миков: БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ защитава интересите на обикновения българин | StandartNews.com

Силистра. Роден на другия край на българския участък от Дунав съм тук, за да подкрепя нашата листа, да подкрепя социалната политика на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ и платформата, която предлагаме на тези избори. Това каза пред събралите се стотици граждани на Силистра председателят на БСП Михаил Миков.

Той добави, че в България хората са уморени от кампании и избори, и припомни, че за година и половина за трети път ще застанем пред урните на общи избори. „Хората са уморени от липсата на справедливост за работниците и тяхното възнаграждение, съответстващо на труда им. Младите също търсят тази справедливост, за да намерят работа, без протекции и връзки. Хората от третата възраст, пенсионерите отдали младостта си, за да изградят днешна България и получаващи възнаграждение, което не им позволява да се чувстват достойни граждани, също искат по-справедлива държава", категоричен бе Миков. Той заяви още, че БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ е част от интересите на обикновения българин. „Ние имаме претенцията, че можем да дадем автентичното и силно ляво представителство на хората на труда, интелектуалците, хората от селото и града. Ние сме за държава, която не прави разлика между големите градове и малките селца, където хората също трябва да имат равен достъп до образование и здравеопазване", каза още лидерът на социалистите. „Знам, че очакванията към нас са много големи. Знам също, че не всички могат да бъдат изпълнени, по начин по който заслужено да присъстват в представите на хората", добави той. Миков заяви, че кандидатите за народни представители на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ по цялата страна ще направят всичко по силите си, за да може лявата политика, която е в интерес за голямото мнозинство от гражданите, да бъде доминираща. По думите му това означава по-справедливо данъчно облагане, споделяне на тежестите на кризата, повече присъствие на държавата, включително и в икономиката, където чужди монополи мачкат българския производител. „Вярвам, че на предстоящите избори вие ясно ще дадете своят глас за една по-справедлива държава с номер 22 за нашите, за вашите представители в парламента", завърши Михаил Миков
След края на срещата Миков раздаде благодарствени грамоти на 22 ветерани на партията от Силистренско, като им благодари за верността през годините. Те на свой ред му благодариха за признанието, като заявиха, че никога няма да забравят и изоставят идеите за социална справедливост.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай