Сигурност е предимството на България за лято 2016

Сигурност е предимството на България за лято 2016 | StandartNews.com

Сигурност е предимството на българското Черноморие за лято 2016, каза пред журналисти изпълнителният директор на "Албена" АД Красимир Станев и добави: "Има дори податки, че и догодина ще има добри записвания за нашите курорти. В този смисъл този сезон е ключов за туристическия ни бранш. Ние трябва да предоставим един добър продукт с високо качество, за да се върнат и догодина туристите в нашата страна и в нашите курорти". Той сподели, че само преди дни е бил в Анталия като разказа, ч

е на всеки хотел има поставена въоръжена с калашници охрана на покривите, а персоналът е въоръжен с пистолети. Станев и колегите му от Албена в лицето на търговския директор Маргита Тодорова и Иван Калинков - член на Съвета на директорите, гарантираха, че и това лято ще се направи максималното, за д се гарантира спокойствието на гостите на комплекса. Той сподели, че в курорта има над 100 камери, които се следят денонощно, като записите, които се правят се пазят 7 дни.

Маргита Тодорова добави, че и тази година успоредно с българските полицаи в курорта ще патрулират и техни румънски колеги, като допълни, че от Областната дирекция на МВР са ги информирали, че през лятото ще има и командировани служители на реда от вътрешността на страната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай