19:55 ч.

18.09.17

1 мин.

0

0

0

АПИ: Удрят ни с фалшиви новини

от редактор |

АПИ: Удрят ни с фалшиви новини

Агенцията сезира ДАНС за измамните документи


Няма избран изпълнител в обществената поръчка за ТОЛ системата, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура". От АПИ са категорични, че разпространената по-рано днес до медиите информация, че една от кандидатствалите фирми е избрана за изпълнител на обществената поръчка, е фалшива.


В опровержението се обяснява, че по-рано изпратеният документ е с фалшива информация, фалшив подпис и печат. Утре председателят на Управителния Съвет на АПИ инж. Дончо Атанасов ще сезира ДАНС и останалите компетентни институции за разпространените фалшиви документи от негово име.


Към този момент работата на тръжната комисия продължава и изпълнител на тол системата не е избран.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент